Μ. Πιστικάκης: Όσο ο κ.Νικηταράς ανοίγει το στόμα του, τόσο περισσότερο θα εκτίθεται

Μ. Πιστικάκης: Όσο ο κ.Νικηταράς ανοίγει το στόμα του, τόσο περισσότερο θα εκτίθεται

Απάντηση του κ. Πιστικάκη σε όσα είπε ο κ. Θ. Νικηταράς, σε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω. (Πατήστε εδώ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μας λέει ότι η υποψηφιότητα του δεν έχει σχέση με κόμματα. Πριν προλάβει να το πει όμως συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του Σύριζα Κω και αποφάσισε να του δώσει το χρίσμα. Τυπικά βέβαια, γιατί η απόφαση είχε ληφθεί από τον κ.Καματερό εδώ και καιρό.

 Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.

Μας λέει ότι ο εναγκαλισμός των κομμάτων με τους υποψηφίους δημάρχους είναι παιδική ασθένεια. Φανταζόμαστε όλοι πόσο δύσκολο είναι να περνά κανείς παιδικές ασθένειες σε αυτή την ηλικία.

Μας λέει ότι ανήκει στην κοινωνία. Η αλήθεια είναι ότι είναι απλά ο μπροστινός του κ.Καϊσερλη, του κ.Καματερού και δύο-τριών άλλων που έχουν μίσος απέναντι στο Γιώργο Κυρίτση. Και εδώ ταιριάζει ο κόσμος το΄χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.

Μας λέει ότι αποχώρησε γιατί προτίμησε να μην κρατάει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Και η εντολή των πολιτών;

 Όταν κατέβαινε  είχε πει στους πολίτες της Κω ότι αν δεν κέρδιζαν τις εκλογές και δεν γινόταν Αντιδήμαρχος θα την κοπανούσε και θα έφευγε;

Μας λέει ότι η παράταξη ΟΡΑΜΑ δεν τον εξέφραζε πλέον για αυτό και έφυγε. Εδώ γελάνε...Αν είχε τα κότσια ας έμενε να υπερασπιστεί το «τεράστιο» έργο που έκανε τέσσερα χρόνια …

 Και κάτι ακόμα: αφού δεν το εξέφραζε το Όραμα πως εξηγεί ότι αυτοί που είναι δίπλα του είναι τα στελέχη και οι υποψήφιοι του Οράματος ; Ουσιαστικά ο κ.Νικηταράς είναι το Όραμα. 

Μας είπε επίσης ότι η σύγκριση του έργου της δημοτικής αρχής Καϊσερλη ( δηλαδή Νικηταρά) με τη δημοτική αρχή Κυρίτση δεν πρέπει να γίνεται με αριθμούς. Επειδή προφανώς δεν τον συμφέρουν...Με αριθμούς όμως και στοιχεία συγκρίνονται όλοι και όλα. Και η σύγκριση δεν τους συμφέρει.

Αναρωτιέται μάλιστα ο κ.Νικηταράς: ‘’  Το να φτιάξω εγώ το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σας είναι σχεδιασμός και είναι σύγκριση;’’. Οπότε φίλοι Κώοι καταλαβαίνετε γιατί ο κ.Νικηταράς δεν μπορούσε να φτιάξει ούτε ένα πεζοδρόμιο την περίοδο 2011-2014...δεν ήθελε να γίνονται συγκρίσεις.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιες ενοχλητικές ερωτήσεις που δεν του έγιναν και που δεν θα μπορούσε να απαντήσει ο κ.Νικηταράς, όπως:

-Είναι υπέρ της λειτουργίας hot spot και της μετατροπής της Κω σε αποθήκη παράνομων μεταναστών και προσφύγων;

-Που ήταν όταν τα ΜΑΤ έδερνα τον κόσμο και γέμιζαν την Κω χημικά;

-Είναι αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, η παραχώρηση ακινήτων όπως η Αίγλη, χωρίς να παίρνει ο Δήμους ούτε ένα ευρώ;

-Για την καθυστέρηση των έργων στο λιμάνι θα πει τίποτα ή φοβάται μην του πουν τίποτα αυτοί που του έδωσαν το χρίσμα του Σύριζα;

-Όταν ξαναχάσει τις εκλογές θα μείνει στο δημοτικό συμβούλιο ή θα φύγει πάλι;

Μιχάλης Πιστικάκης          

ADVERTORIALS