Ο Κυριάκος Πέτρου και ο Νίκος Φεσσάρας υποψήφιοι με τη Δύναμη Αλλαγής

Ο Κυριάκος Πέτρου και ο Νίκος Φεσσάρας υποψήφιοι με τη Δύναμη Αλλαγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

“Ο Κυριάκος Πέτρου και ο Νίκος Φεσσάρας υποψήφιοι με τη Δύναμη Αλλαγής”

Δύο άξιοι και δημιουργικοί συμπολίτες μας από το Μαστιχάρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Δύναμη Αλλαγής και θα είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

Πρόκειται για :

-Τον Κυριάκο Πέτρου, υπάλληλο του ΟΤΕ, έναν άνθρωπο με θετική σκέψη, ιδέες για τον τόπο μας και ενεργή παρουσία ως αντιπρόεδρος της ΑΝΕΜ.

ice screenshot 20190212 141007

-Το Νίκο Φεσσάρα, που εργάζεται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έναν άνθρωπο με πολύ αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση προσφοράς.

ice screenshot 20190212 141016

Και οι δύο στηρίζουν την κοινή μας προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις.

Σε κοινή δήλωση τους σημειώνουν:

“Στο Μαστιχάρι και την Αντιμάχεια έγιναν έργα, μετά από αρκετό καιρό. Έργα αναβάθμισης του λιμανιού που δρομολογήθηκε και η νομιμοποίηση του. Στο Μαστιχάρι άνοιξαν νέοι δρόμοι, με πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμό ενώ προχωρά και το έργο της τρίτης φάσης για την Εφαρμογή Ρυμοτομικού στην ανατολική πλευρά, αναπλάθεται ο κεντρικός πυρήνας του οικισμού, ο δρόμος ΔΕΗ-Αγιοι Απόστολοι ανακατασκευάστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του. Στην Αντιμάχεια δεκάδες παρεμβάσεις αλλάζουν την εικόνα του χωριού. Σε όλο το νησί γίνονται έργα και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και αλλάζουν την εικόνα του νησιού μας.

Η Κως κοιτάζει μπροστά.

Πιστεύουμε στην ενότητα και στη συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νησιού, των ανθρώπων που έχουν θετική σκέψη και λόγο.

Η δημοτική αρχή έχει να παρουσιάσει έργο.

Κυρίως όμως έχει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, για την Κω του 2023.”

ADVERTORIALS