Με αιχμές προς Νικηταρά ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυρίτσης. ''Την εντολή των πολιτών όποια και αν είναι αυτή οφείλεις να την τιμάς''

Με αιχμές προς Νικηταρά ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυρίτσης. ''Την εντολή των πολιτών όποια και αν είναι αυτή οφείλεις να την τιμάς''

Με αιχμές προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά ξεκίνησε την ομιλία του ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, με αφορμή την παραίτηση του κ. Νικηταρά από τη θέση του δημοτικού συμβούλου το 2014, όταν η παράταξη στην οποία ανήκε (Όραμα με επικεφαλής τον κ. Κώστα Καϊσερλη) έχασε τις εκλογές από τη Δύναμη Αλλαγής - Νέα Αρχή, του Γιώργου Κυρίτση!


Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τη δήλωση του κ. Κυρίτση:

Την εντολή των πολιτών όποια και αν είναι αυτή οφείλεις να την τιμάς, και να εκτιμάς αυτό το οποίο οι πολίτες σου αποδίδουν κάθε φορά και να είσαι παρών από όποια θέσει και αν σε τάσσει ο πολίτης.

Αυτό είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και αυτό είναι ο σεβασμός προς τους πολίτες. Από όποια θέσει και αν σε τάξει ο πολίτης οφείλεις να τον υπηρετήσεις και να τιμήσεις την ψήφο την οποία σου έδωσε.

Προσωπικά πάντα σεβόμουν και θα σέβομαι τις εντολές των πολιτών και κατάφερα συσσωρεύοντας έτσι εμπειρία και ίσως και μια καλύτερη διαχείριση, περνώντας από όλα τα στάδια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν είχα και δεν θα έχω ποτέ την λογική ή Δήμαρχος ή τίποτα . Είμαι ένας πολίτης της Κω όπως όλοι εσείς και ως πολίτης της Κω οφείλω με τις μικρές δυνάμεις μου να προσθέτω σε αυτά που οι πολίτες θέλουν και που θα πρέπει τα θέλω των πολιτών εμείς να τα μετουσιώνουμε σε πράξεις και σε έργα.

ADVERTORIALS