Διάλογο μεταξύ των υποψηφίων και των παρατάξεων μπροστά στους πολίτες, ζητάει ο Γ. Κυρίτσης

Διάλογο μεταξύ των υποψηφίων και των παρατάξεων μπροστά στους πολίτες, ζητάει ο Γ. Κυρίτσης

Δελτίο Τύπου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Διάλογος μεταξύ των υποψηφίων και των παρατάξεων μπροστά στους πολίτες. Να ανοίξουμε τη συζήτηση για την Κω του 2023.”

“Να ανοίξει η συζήτηση για την Κω του 2023, να αντιπαρατεθούν προγραμματικές προτάσεις, να ξέρουν οι πολίτες τι θα κάνουμε” ζήτησε ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης στη σημερινή συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσίασε τρεις νέες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής.

Ο κ. Κυρίτσης επανέλαβε την πρόταση του για δημόσιο διάλογο όλων των υποψηφίων δημάρχων στις δημοτικές ενότητες και κοινότητες του νησιού.

“Να γίνει ένας διάλογος μπροστά στους πολίτες, να καταθέσουμε εκεί τις προγραμματικές μας προτάσεις για την Κω” τόνισε ο Δήμαρχος, που συνέχισε λέγοντας :

“Εμείς είμαστε εδώ, θέλουμε το διάλογο, επιδιώκουμε το διάλογο.

Από τη Δευτέρα θα μιλάμε μόνο με προγραμματικές ιδέες και προτάσεις.

Το δικό μας πρόγραμμα είναι έτοιμο, είναι το σχέδιο για την Κω του 2023, ένα σχέδιο που συνδέεται με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές.

Η Κως του 2023 δεν είναι τα φθαρμένα πρόσωπα του παρελθόντος, αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Είναι οι άνθρωποι με θετική σκέψη, αυτοί που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο νησί μας.”

Ο Γιώργος Κυρίτσης παρουσιάζοντας τις τρεις νέες υποψήφιες με τη Δύναμη Αλλαγής τη Σμαράγδη Παρισίδου, την Καίτη Χόνδρου και την Τριανταφυλλιά Πανηγυράκη επισήμανε ότι πρόκειται για τρία νέα πρόσωπα που επιβεβαιώνουν ότι η Δύναμη Αλλαγής έχει τη δύναμη να ανανεώνεται όχι μόνο με νέα πρόσωπα αλλά και με νέες ιδέες και προγραμματικές προτάσεις.

Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι το νέο ενώ στην ουσία είναι το παρελθόν, το απόλυτο παρελθόν, το γκρίζο παρελθόν.

Ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε και στη θετική σκέψη και το θετικό λόγο που εκφέρει ο επικεφαλής της Δίεσης κ. Γιάννης Ζερβός, που όπως είπε αποτυπώνει την Κω του 2023, την Κω που πρέπει να δώσει βήμα και ρόλο στους νέους ανθρώπους, τονίζοντας ότι τον κ. Ζερβό επιχείρησαν να τον περιθωριοποιήσουν και να τον διαλύσουν, πολιτικά, οι γνωστοί παράγοντες του παρασκηνίου.

Αυτοί που νομίζουν ότι κινούν τα νήματα αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι οι πολίτες της Κω είναι αυτοί που αποφασίζουν.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS