Ο Νότης Μαριάς στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια

Ο Νότης Μαριάς στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια

Ο Νότης Μαριάς στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια

Στην Κάλυμνο βρέθηκε για τον Αγιασμό των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς. Ο Νότης Μαριάς παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, χοροστατούντος  του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου  Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσίου και εν συνεχεία μαζί με τους άλλους επισήμους (τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Γιαλουζή, τον πρώην Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, τον πρώην Υπουργό Ναυτιλείας κ. Αριστοτέλη Παυλίδη κ.α) μετέβησαν στο λιμάνι για την τελετή αγιασμού των Υδάτων.

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής έδωσε συγχαρητήρια στον νεαρό κολυμβητή Πολυχρόνη Σουσαφίρη ο οποίος έπιασε τον Σταυρό καθώς και τους υπόλοιπους  νέους της Καλύμνου που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να τιμήσουν το έθιμο.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κάλυμνο ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον πρώην Δήμαρχο Καλύμνου και νυν επικεφαλής της ήσσονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, με τον δημοτικό συμβούλο κ. Παντελή Ζωίδη, με την δημοτική σύμβουλο και Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου κα Σεμίραμη Ψαρομπά καθώς επίσης και με εκπροσώπους των αλιέων της περιοχής.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση με τον οποίο συζήτησε το ζήτημα του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, το μεταναστευτικό καθώς επίσης και τις διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντων από τον σεισμό του 2017 στην Κω.

Τέλος κατά την παραμονή του σε Κω και Κάλυμνο ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με μέλη και φίλους του Κινήματος "ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" και έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Επισυνάπτεται βίντεο από την συνάντηση του Νότη Μαριά με τον Δήμαρχο Κω καθώς επίσης φωτογραφίες και βίντεο από τα Θεοφάνεια στην Κάλυμνο:

https://youtu.be/-sLiAtjyPts

https://www.youtube.com/watch?v=OdvhjVBjOuI

ADVERTORIALS