Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Σύνδεσμο Εφερδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Σύνδεσμο Εφερδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου

Την Διοίκηση και μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου , δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, το απόγευμα  της Τρίτης, στο γραφείο του.

Η αντιπροσωπεία των Εφέδρων Αξιωματικών αποτελείτο από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Πολύβιο Δ. Παυλίδη, τον Αντιπρόεδρο, Γιώργο Σπανό, τον Γ.Γ., Γιώργο Γεωργαλλή τον Ταμία Μιχαήλ Παπαδόπουλο, τον Έφορο Παντελή Παπαθεοδωράκη,  τα μέλη του ΔΣ, Κωνσταντίνο Φίλια και Αντώνη Πετρίδη, καθώς και τους Νίκο Παπασταματίου και Κυριάκο Ερίνη.

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, οι Έφεδροι Αξιωματικοί ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τους σκοπούς και τη δράση του Συνδέσμου και του παρέδωσαν τιμητική πλακέτα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, για την στήριξη και την βοήθεια που η Περιφέρεια τους παρέχει.

Από την πλευρά του ο κ. Χατζημάρκος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από την δράση τους και τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους, κάθε φορά που θα ζητηθεί η συνδρομή της.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου έχει έδρα την πόλη της Ρόδου και δραστηριοποιείται ενεργά για την επίτευξη του σκοπού του, υπόκειται δε κατά την άσκηση των καθηκόντων του στον έλεγχο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Μεταξύ των σκοπών του Συνδέσμου είναι  η  βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων της χώρας για την καλύτερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, καθώς επίσης και ζητημάτων  που ανακύπτουν σε περίπτωση επιστράτευσης και πολεμικής κινητοποίησης, η  διατήρηση της επαφής τους με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και η  ανάπτυξη ευρείας πολιτιστικής δραστηριότητας για την προώθηση του εφεδρικού πνεύματος.

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS