ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : “Ανυπόστατες οι δήθεν καταγγελίες της παράταξης “Όραμα”. Μέχρι που μπορεί να φτάσει το μίσος και το μένος τους;”

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : “Ανυπόστατες οι δήθεν καταγγελίες της παράταξης “Όραμα”. Μέχρι που μπορεί να φτάσει το μίσος και το μένος τους;”

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μηνάς Κιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση ως απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη “’Οραμα’”:

“Αναρωτιέμαι ως που μπορεί να φτάσει το μίσος, το μένος και η ανευθυνότητα ορισμένων.

Όσα αναφέρονται στην καταγγελία της παράταξης “Όραμα”, είναι ανυπόσπαστα και συκοφαντικά για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση στην οποία αναφέρονται, αφορά στην κατασκευή ενός μικρού αγωγού για να προστατευθεί η δημόσια υγεία σε περίπτωση που το δίκτυο ακαθάρτων τεθεί εκτός λειτουργίας είτε από μια φυσική καταστροφή είτε από μια πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Πρόκειται για αναγκαία παρέμβαση που στοχεύει στην ορθολογική λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου, όπως συμβαίνει με όλα τα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων παγκοσμίως.

Αν ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν στην παράταξη Ρούφα Όραμα, θα απευθύνονταν στη ΔΕΥΑΚ. Το μόνο όμως που τους ενδιαφέρει είναι να διακινούν αθλιότητες.

Όλοι αυτοί, πιστεύει κανείς ότι θα συνεργαστούν αύριο στο Δήμο σε περίπτωση που ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής δεν αναδείξει μια ισχυρή δημοτική αρχή; Όχι βέβαια, ο στόχος τους είναι να καταγγέλλουν και να οδηγήσουν το Δήμο σε ακυβερνησία και διάλυση, με πρώτο και κύριο θύμα τον ίδιο τον πολίτη της Κω.

Η κ. Ρούφα ουσιαστικά παροτρύνει, εμμέσως, τους πολίτες να μη συνδεθούν με το δίκτυο. Προφανώς προτιμά την Κω των βόθρων και των λυμάτων.

Το έργο όμως του Βιολογικού Καθαρισμού και των δικτύων αποχέτευσης της Δ.Ε. Δικαίου, είναι ένα έργο με τεράστιο περιβαλλοντικό πρόσημο. Αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και το ίδιο το νησί.

Όποιος επιθυμεί, δημοτικός σύμβουλος ή απλός πολίτης, ενημέρωση για όλα τα έργα της ΔΕΥΑΚ ή θέλει να καταθέσει ενστάσεις και να υποβάλλει ερωτήματα, η πόρτα μου είναι ανοιχτή.

Είμαι στη διάθεση όλων.”

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS