Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στην Κάλυμνο, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στην Κάλυμνο,  από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου,  η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει  διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στην Κάλυμνο».

Το έργο της διαμόρφωσης περιλαμβάνει την κατασκευή ξύλινης πέργκολας, οδού πρόσβασης, πεζοδρομίων, καθώς και εργασίες που αφορούν την ύδρευση, άρδευση και ηλεκτροδότηση του υπάρχοντος κτιρίου με την εγκατάσταση.

Η καταληκτική ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών είναι η 17/08/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00πμ. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 23/08/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πμ, στην έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, Πλατεία Ελευθερίας, στη Ρόδο.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι τέσσερις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τμήμα (υποέργο) της Πράξης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ στην Κάλυμνο», συνολικού προϋπολογισμού 1.065.503,27 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020.

Το συνολικό έργο αφορά στην κατασκευή και τον εξοπλισμό Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση, στον οικισμό Άργους Καλύμνου. Η Στέγη θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα και στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων περίθαλψης, στέγασης και διαβίωσης των ατόμων αυτών, στην άμβλυνση των κοινωνικών διακρίσεων και ανισοτήτων, καθώς στην αντιμετώπιση των προβλημάτων προσβασιμότητάς τους στις διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS