Μ. Γιωργαλλής΅Ο κ.Καματερός, μαζί με το κόμμα του, ψήφισαν το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό, που εγκλωβίζει υποχρεωτικά στην Κω τους παράνομους μετανάστες

Μ. Γιωργαλλής΅Ο κ.Καματερός, μαζί με το κόμμα του, ψήφισαν το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό, που εγκλωβίζει υποχρεωτικά στην Κω τους παράνομους μετανάστες

Οι μάσκες έπεσαν. Αποδείχθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η μετατροπή της Κω σε αποθήκη και φυλακή παράνομων μεταναστών και προσφύγων, έχει ονοματεπώνυμο.

Ο Βουλευτής του Σύριζα κ.Καματερός, μαζί με το κόμμα του, ψήφισαν το άρθρο 7 του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό χθες στη Βουλή, που εγκλωβίζει υποχρεωτικά στην Κω τους παράνομους μετανάστες.

Τι λέει το άρθρο 7;        

Επιβάλλει τον γεωγραφικό περιορισμό, δηλαδή των εγκλωβισμό παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω και στα άλλα νησιά.

Η κυβέρνηση κατέθεσε το συγκεκριμένο άρθρο προκειμένου να ανατρέψει την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ,η οποία επέτρεπε τη μεταφορά τους από τα νησιά.

Για κάποιους φαίνεται ότι η εντολή που παίρνουν από το κόμμα αλλά και τα αφεντικά τους είναι ισχυρότερη από την εντολή των πολιτών της Κω.

Γιατί όσοι ψήφισαν το Σύριζα και τον κ.Καματερό στην Κω, δεν τους έδωσαν εντολή να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη και φυλακή, δεν τους έδωσαν εντολή να φτιάξουν hot spot στην Κω.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος του νησιού και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Ο εγκλωβισμός όλων αυτών των ανθρώπων στην Κω αλλά και όσων έρχονται δημιουργούν κινδύνους που ούτε καν φαντάζονται κάποιοι.

Γιατί ούτε επαναπροωθήσεις γίνονται ούτε αποσυμφόρηση υπάρχει.

Οι πολίτες της Κω αντέδρασαν σθεναρά και δυναμικά για να μη γίνει το νησί τους Λέσβος, για να μην καταστραφεί ο τουρισμός μας.

Κάποιοι όμως θέλουν με τη βία να μας κάνουν Μόρια. Και όποιος αντιδρά βαφτίζεται φασίστας.

Όποιος χρησιμοποιεί λογικά επιχειρήματα και στοιχεία που αποκαλύπτει το ρόλο ορισμένων , είναι φασίστας

Φασισμός είναι όμως να μην δέχεσαι τη διαφορετική άποψη , ιδίως όταν αυτή η άποψη είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

                 ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ   ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

                          

ADVERTORIALS