Τest Mantoux- Επανέλεγχος για 84 άτομα, παιδιά και ενήλικες , στο Πυλί

Τest Mantoux- Επανέλεγχος για 84 άτομα, παιδιά και ενήλικες , στο Πυλί

“ Ο Δήμος Κω συνεχίζει τις δράσεις προληπτικής ιατρικής στο Πυλί. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θωρακίζουμε υγειονομικά την Κω.”

Ο Δήμος Κω αντιμετωπίζει τις δράσεις προληπτικής ιατρικής με απόλυτη αίσθηση ευθύνης και σε συνεννόηση και συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Την Πέμπτη 22/6/2017 ολοκληρώθηκε η διαδικασία προληπτικού ελέγχου με mantoux, στους μαθητές του νηπιαγωγείου στο Πυλί.
Συγκεκριμένα, δερματοαντίδραση με mantoux έκαναν 18 παιδιά του νηπιαγωγείου στα οποία δεν είχε γίνει αρχικά ο έλεγχος, αλλά και οικογένειες που για προληπτικούς λόγους κρίθηκε απαραίτητο να ελεγχθούν. Συνολικά ελέγχθηκαν 84 άτομα, παιδιά και ενήλικες.
Ο επανέλεγχος και για τα 84 άτομα, θα γίνει το Σάββατο 24/6/2017 στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου από τις 9 έως τις 11 το πρωί.
Τον επανέλεγχο θα πραγματοποιήσουν ο ιατρός του Δημοτικού Ιατρείου κ. Γ. Χούλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και αρμόδιος για την Υγεία και ιατρός κ. Στ. Λοίζος.
Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να θωρακιστεί υγειονομικά το Πυλί αλλά και όλο το νησί μας και να μην υπάρχει ίχνος ανησυχίας.
Ο Δήμος προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας στους δημότες του, αναδεικνύει την πραγματική και ουσιαστική έννοια της κοινωνικής πολιτικής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS