Αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών στην Κάλυμνο

Αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών στην Κάλυμνο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα & Γαστρονομίας, κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητά να γίνουν εκ μέρους του όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η εκπαίδευση των υποψηφίων κρεοπωλών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να γίνει στο νησί της Καλύμνου, την καλοκαιρινή περίοδο του 2017.

Στην επιστολή του ο κ. Ζαννετίδης επισημαίνει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολίτες της Περιφέρειας για την απόκτηση διπλωμάτων κρεοπωλών, όμως η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος που εξυπηρετεί την περιοχή μας, εδρεύει στην Αθήνα. Η απόσταση και η οικονομική επιβάρυνση της συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στα μαθήματα της σχολής είναι παράγοντες αποτρεπτικοί για την εκπαίδευση τους.
Έχοντας και παλιότερα (το 2006 και το 2011) δοθεί η λύση της μετακίνησης των εκπαιδευτών της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών στα Δωδεκάνησα, με την μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευόμενων και την άριστη συνεργασία με τους εκπαιδευτές, ζητείται από τον Υπουργό να κάνει αποδεκτό το αίτημα, ώστε στην καλοκαιρινή περίοδο του 2017 να προγραμματισθεί εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών στην Κάλυμνο. Σημειώνεται δε ότι στο νησί υπάρχει κατάλληλη αίθουσα που πληροί τις προδιαγραφές με τα κατάλληλα εποπτικά μέσα, ενώ θα υπάρχει μέριμνα της διάθεσης του κρέατος που απαιτείται για τις ανάγκες λειτουργίας της σχολής.
Ο κ. Ζαννετίδης σημειώνει στην επιστολή του ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει και οικονομικά τη δράση, μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γεώργιος Γεννηματάς Α.Ε.».

Επισυνάπτεται η επιστολή

ΘΕΜΑ : « Εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών»

Κύριε Γενικέ,
Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολίτες της Περιφέρειας μας για την απόκτηση διπλωμάτων κρεοπωλών.
Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος που εξυπηρετεί την περιοχή μας, εδρεύει στην Αθήνα. Η απόσταση και η οικονομική επιβάρυνση της συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στα μαθήματα της σχολής είναι παράγοντες αποτρεπτικοί για την εκπαίδευση τους.
Έχοντας και παλιότερα (το 2006 και το 2011) δοθεί η λύση της μετακίνησης των εκπαιδευτών της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών στα Δωδεκάνησα, με την μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευόμενων και την άριστη συνεργασία με τους εκπαιδευτές, παρακαλούμε να ενεργήσετε ώστε στην καλοκαιρινή περίοδο του 2017 να προγραμματισθεί εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών στη νήσο Κάλυμνο.
Στο νησί υπάρχει κατάλληλη αίθουσα που πληροί τις προδιαγραφές με τα κατάλληλα εποπτικά μέσα και θα υπάρχει μέριμνα της διάθεσης του κρέατος που απαιτείται για τις ανάγκες λειτουργίας της σχολής.
Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να υποστηρίξουμε και οικονομικά τη δράση, μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γεώργιος Γεννηματάς Α.Ε.»
Ευελπιστώντας στην αποδοχή του αιτήματος μας , είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Ο
Αντιπεριφερειάρχης

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ Γ. ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

ADVERTORIALS