Πρότεινε τη λειτουργία παρατηρητηρίου νησιωτικότητας ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Πρότεινε τη λειτουργία παρατηρητηρίου νησιωτικότητας ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

 

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στον τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικών Πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας-Πρότεινε τη λειτουργία παρατηρητηρίου νησιωτικότητας

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετέχει στον τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικών Πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες παρέστη στην πρώτη συνάντηση που συγκάλεσε, στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού,  ο τομεάρχης κ. Σίμος Κεδίκογλου, π. υπουργός και  Βουλευτής Ευβοίας.

Ο  Βασίλης Α. Υψηλάντης,  κατά τη συνάντηση, κατέθεσε απόψεις σχετικά με τη λειτουργία του τομέα και εξέφρασε την πρόταση για την άμεση δημιουργία παρατηρητηρίου νησιωτικότητας στη Νέα Δημοκρατία, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την άποψή τους για τα προβλήματα των νησιών, που άπτονται της νησιωτικότητας, όλοι οι κάτοικοί τους μέσω  συγκεκριμένης σελίδας στο διαδίκτυο.

Κατά την εισήγησή του τόνισε την ολέθρια, για την οικονομία και την περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών μας, παράδοση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α που εφαρμοζόταν σ' αυτά από την κυβέρνηση Τσίπρα και την ανεύθυνη πολιτική που είχε χαράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό-μεταναστευτικό που έχει πλήξει τα νησιά μας και έφερε σήμερα τη χώρα προ τεραστίων κινδύνων.

Τέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει σύντομα έναν ανανεωμένο στρατηγικό σχεδιασμό για τον σπουδαιότερο κλάδο της οικονομίας μας και τη λειτουργία του στη χώρα μας και τις πρωτοπόρες πολιτικές για την αντιμετώπιση των αρνητικών που επιφέρει η νησιωτικότητα.

ADVERTORIALS