Σειρά επαφών Κυρίτση - Σιφάκη στη Σουηδία με Tour Operators

Σειρά επαφών Κυρίτση - Σιφάκη στη Σουηδία με Tour Operators

Ιδιαίτερα δημοφιλής και επιτυχημένη ήταν και αυτήν την χρονιά η έκθεση Ελληνικού Τουρισμού στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, GreklandPanorama, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε και διοργανώνεται από την εταιρία NorthEvent, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της Κω στην έκθεση (όπου ήταν και τιμώμενος προορισμός σε όλες τις ανακοινώσεις του διοργανωτή), ο Δήμαρχος Κω κος. Γεώργιος Κυρίτσης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο για θέματα τουρισμού κο. Ηλία Σιφάκη, επισκέφτηκαν την Σουηδική πρωτεύουσα για σειρά επαφών με Tour Operatorsκαι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς με όλους τους μεγάλους και σημαντικούς Τουριστικούς Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κω,  την πορεία των κρατήσεων για την Κω, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας σε όλη την διάρκεια τη περιόδου των προ-κρατήσεων, αλλά και τις ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε από κοινού – καθώς και την κατάλληλη  χρονική περίοδο – ώστε να τονώσουμε τις κρατήσεις σε όλη την Σκανδιναβική Χερσόνησο.

Συμφωνήθηκε με όλους η στενή συνεργασία, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, δίνοντας στην Κω την ευκαιρία να επικοινωνεί με την Σκανδιναβική αγορά μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας των Tour Operators, αλλά και η υποστήριξη τους στις παρουσιάσεις που έχει προγραμματίσει και οργανώνει ο Δήμος της Κω σε 4 μεγάλες πόλεις της Σκανδιναβίας με σκοπό την ενημέρωση του πωλητών και πρακτόρων για το τουριστικό προιόν της Κω. 

sifakisssss

ADVERTORIALS