ΔΙΕΣΗ: Σύγκληση του Δ.Σ. για την οικονομική στήριξη της Κω από την κυβέρνηση λόγω μεταναστευτικού

ΔΙΕΣΗ: Σύγκληση του Δ.Σ. για την οικονομική στήριξη της Κω από την κυβέρνηση λόγω μεταναστευτικού

Ο λαός το εκφράζει εύστοχα με μια παροιμία: «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι». Αντιθέτως, ο κ. Κυρίτσης χρειάστηκε μιαν ολόκληρη Συνέντευξη Τύπου για να εννοήσει ακριβώς το ίδιο.

Έτσι, τα ημίμετρα στήριξης που ανακοίνωσε για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την ακατανόητη και προκλητική του στάση σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού ρεύματος, μόνο ως έμμεση ομολογία ενοχής μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ενοχή διότι με την επίμονη άρνηση του Δημάρχου στη δημιουργία ενός Χώρου Πρώτης Υποδοχής και προσωρινής διαμονής, η πόλη πήρε τα χαρακτηριστικά ενός απέραντου κινητού καταυλισμού, και αφέθηκε έρμαια σε κάθε λογής κακόβουλο δημοσίευμα που την διέσυρε διεθνώς και συστηματικά.

Με το δεδομένο αυτό, τα αναιμικά μέτρα που εξαγγέλθηκαν δεν αποκαθιστούν ούτε κατά το ελάχιστο την προκληθείσα ζημιά, όχι μόνο των επιχειρήσεων πέριξ της περιοχής του λιμανιού και του ιστορικού κέντρου, αλλά και ορισμένων του ξενοδοχειακού κλάδου, κατά μήκος όλου του νησιού, οι οποίες δυστυχώς δέχτηκαν καταιγισμό ακυρώσεων και αγωνιούν για το καλοκαίρι του 2016.

Υπό το πρίσμα αυτό, η #Δίεση αιτείται την ειδική σύγκληση του ΔΣ, παρουσία των Δωδεκανήσιων βουλευτών και των εμπλεκόμενων φορέων του νησιού, με θέμα την κατάθεση κοινού αιτήματος προς την κυβέρνηση για την οικονομική στήριξη του συνόλου των πληγεισών επιχειρήσεων. Στην κατεύθυνση αυτή, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ενωμένοι και αρραγείς. Άλλη χρονοτριβή δεν χωράει.

#Γραφείο Τύπου    

ADVERTORIALS