ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ:Άριστη η ανταπόκριση της δομής πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω στη χθεσινή θεομηνία

ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ:Άριστη η ανταπόκριση της δομής πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω στη χθεσινή θεομηνία

ΣΕΒ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ : Άριστη η ανταπόκριση της δομής πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω στη χθεσινή θεομηνία- Εντείνουμε το σχεδιασμό και την προετοιμασία μας εν όψει της χειμερινής περιόδου’’

Ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω κ. Σεβαστιανός Μαραγκός, αναφερόμενος στη δράση της δομής πολιτικής προστασίας και των εργαζομένων του Δήμου Κω κατά τη διάρκεια της χθεσινής θεομηνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τη δομή πολιτικής προστασίας, τους εργαζόμενους στο Δήμο Κω και τους εθελοντές για την εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια που έκαναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής θεομηνίας.

Έμειναν για πολλές ώρες στο δρόμο, καθάρισαν τα φρεάτια στην πόλη και δεν επέτρεψαν να εκδηλωθούν πλημμυρικά φαινόμενα, που θα έθεταν σε κίνδυνο πολίτες και περιουσίες.

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα και όχι όσα υποστηρίζουν οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου.

Αποδεικνύεται ότι ο Δήμος Κω διαθέτει μια αποτελεσματική δομή πολιτικής προστασίας με οργάνωση και επαγγελματισμό που είναι σε θέση να προστατεύσει την ασφάλεια και τις περιουσίες των πολιτών.

Η Κως δεν είναι πλέον ανοχύρωτη.

Με δεδομένο ότι μπαίνουμε στο φθινόπωρο και στη χειμερινή περίοδο, η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω, σε συνεργασία με τους εθελοντές μας, τους εργαζόμενους στο Δήμο και τις άλλες υπηρεσίες, προχωρά:

-Σε παρεμβάσεις και εργασίες αποτροπής πλημμυρικών φαινομένων σε διάφορες περιοχές του νησιού.

-Σε πλήρη καθαρισμό των φρεατίων.

-Σε ασκήσεις για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, με τη συμμετοχή της δομής πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω και άλλων κρατικών υπηρεσιών.

ADVERTORIALS