Την Κυριακή το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κω.Δείτε το πρόγραμμα

Την Κυριακή το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κω.Δείτε το πρόγραμμα

Την Κυριακή 5 Απρίλη, στις 6μμ, στο πάρκο «Ανθόκηπος» απέναντι από τα Δελφίνια, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Κεντρικό σύνθημα του φεστιβάλ μας φέτος είναι «ΕΕ vs Νεολαία …Σκέψου έξω από τα όρια του συστήματος», σύνθημα που έχει γίνει η αφορμή για να ανοίξουν πολύτιμες συζητήσεις με τους μαθητές του νησιού για την Ευρωπαϊκή Ένωση, την αντιλαϊκή φύση της και τον χαρακτήρα της ως ένωση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι των λαών της Ευρώπης.

Συζητήσεις που πατούν πάνω στα προβλήματα των μαθητών και της νεολαίας σήμερα και που καταλήγουν στην πρόταση διεξόδου του Κ.Κ.Ε., για την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας όπου ο λαός και η νεολαία δεν θα ζουν με ψίχουλα. Όπου οι μαθητές θα μορφώνονται ολόπλευρα μέσα από ένα πραγματικά δημόσιο και δωρεάν ενιαίο 12χρονο σχολείο.

Καλούμε λοιπόν όλη την νεολαία, τους μαθητές, τον λαό του νησιού να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ μας και να πάρουν μέρος σε αυτές. Να έρθουν να διασκεδάσουμε, να κουβεντιάσουμε, να προβληματιστούμε!

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μας φέτος είναι πλουσιότερο, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις θέσεις μας και για νέα ζητήματα που προκύπτουν στην ζωή ενός νέου σήμερα.

Παρακάτω βρίσκεται το πρόγραμμα του φεστιβάλ μας,

Κυριακή 5 Απρίλη

6μμ: Έναρξη Εκδηλώσεων

6:30μμ: Επίδειξη πολεμικών τεχνών από αθλητικούς συλλόγους

7:30μμ: Παρουσίαση μαθητικής συλλογικής ερευνητικής εργασίας στα πλαίσια του 2ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού της ΚΝΕ και του Οδηγητή

8:00μμ: Χαιρετισμός από την Οργάνωση Βάσης Κω της ΚΝΕ

8:15μμ: Κεντρική ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ

9μμ: Συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα

ADVERTORIALS