Επίσκεψη του Βασίλη Υψηλάντη στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Ρόδου.ΦΩΤΟ

Επίσκεψη του Βασίλη Υψηλάντη στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Ρόδου.ΦΩΤΟ

Τις δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης. Συγκεκριμένα το πρωί επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Βασίλη Παπανικόλα και τον Αναπληρωτή Αντιπρόεδρο κ. Ευγένιο Κορναρόπουλο με τους οποίους συζήτησε θέματα τα οποία άπτονται της λειτουργικότητας και των αναγκών του Νοσοκομείου. Παράλληλα δε τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι και πάλι δίπλα τους θα συνεχίσει να εργάζεται για τον ευαίσθητο τομέα της υγείας και θα πράξει ότι είναι δυνατό για την αναβάθμιση της παροχής των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις κλινικές του Νοσοκομείου όπου και συνομίλησε με ασθενείς και τους συνοδούς τους.
Μετά το Νοσοκομείο ο κ. Υψηλάντης μετέβη στο ΕΒΕΔ όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες αφουγκράστηκε τα προβλήματα και τις θέσεις τους, τους επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η στήριξη στην Ν.Δ και ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Συγκινητική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Βασίλη Υψηλάντη οι συνάδελφοι του δικηγόροι και οι δικαστικοί λειτουργοί κατά την επίσκεψη του στα Δικαστήρια όπου συνομίλησε μαζί τους σε εγκάρδιο κλίμα μια και είναι χρόνια μαζί όχι απλά συνάδελφοι αλλά και πολύ καλοί φίλοι.
Ο κ. Υψηλάντης επισκέφτηκε επίσης το Κτηματολόγιο τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση συνομίλησε με υπαλλήλους και πολίτες τονίζοντας την αναγκαιότητα της απλούστευσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα πολίτη.
Κομβικός σταθμός της σημερινής περιοδείας του ήταν τα Σώματα Ασφαλείας, Λιμενικό, Ελληνική Αστυνομία και Πυροσβεστική. Ο κ. Υψηλάντης ευχαρίστησε όλες τις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας για το τεράστιο έργο που επιδεικνύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δήλωσε δε ότι όπως πάντα έτσι και τώρα θα είναι δίπλα τους στηρίζοντας τους στο δύσκολο έργο τους. Αναφέρθηκε επίσης στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι θα αποκατασταθούν εξολοκλήρου όλες οι οικονομικές αδικίες που επιβάρυναν τα Στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας τα τελευταία χρόνια.
Τέλος ιδιαίτερη έμφαση έδωσε κατά την συνάντηση του με τον Διευθυντή Της Τράπεζας της Ελλάδος κ Δημήτρη Μοσχογιάννη. Αφού ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της ΤτΕ ο κ. Υψηλάντης τόνισε την επιτακτική ανάγκη σταθερότητας στο Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δήλωσε με έμφαση ότι κύριο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι η διασφάλιση της πολιτικής ομαλότητας της ευημερίας και της ανάπτυξης μέσα στην οικογένεια της ΕΕ και του Ευρώ.

vvv

vvv3

vvv2

vvv1

ADVERTORIALS