''Μας έβγαλαν σηκωτούς οι φρουροί του Τσίπρα στη Ρόδο''

''Μας έβγαλαν σηκωτούς οι φρουροί του Τσίπρα στη Ρόδο''

Την Πέμπτη (15/1) οι φρουροί του Αλέξη Τσίπρα κατηγορήθηκαν για προπηλακισμό του παλαίμαχου της ΑΕΚ, Γιώργου Τανίδη. Ο γιος του, Γιάννης αποκάλυψε στο gazzetta.gr την εμπειρία του και το πως έζησε εκείνες τις στιγμές δίπλα στον πατέρα του.

«Εγώ και κάποια άλλα παιδιά από την Original Ρόδου είχαμε αποφασίσει πριν κάποιες μέρες να μαζευτούμε και να πάμε ήρεμα να φωνάξουμε για το γήπεδό μας. Ωστόσο, πηγαίνοντας πριν τον χώρο που γινόταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όχι μόνο μας δεν άφησαν να μπούμε μέσα αλλά μας έβαλαν και στον απέναντι πεζοδρόμιο», μας λέει αρχικά ο Γιάννης Τανίδης και συνεχίζει:

«Έτσι, 2-3 άτομα αποφασίσαμε να μπούμε μέσα με τα κασκόλ μας και απλά να φωνάξουμε "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια", θέλοντας να στείλουμε με τη φωνή μας και μόνο το μήνυμά μας. Ο πατέρας μας παρά τις προτροπές μας, τελικά ήρθε και εκείνος. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τσίπρας έκανε μια παύση. Εκεί φωνάξαμε 1-2 φορές, δεν προλάβαμε παραπάνω εξάλλου. Τότε μας πλησίασαν 3-4 νεαροί και χωρίς να μας επιδείξουν κάποια αστυνομικοί ταυτότητα εμένα και ένα άλλο παιδί, τον Βαγγέλη μας έβγαλαν έξω. Τον πατέρα μου τον έβγαλαν κι εκείνον έξω σπρώχνοντας, μαζί με τον αδερφό μου, Παναγιώτη».

Πρέπει να τονίσουμε ότι υπήρξε προσαγωγή δύο φίλων της Ένωσης από το συμβάν που, τελικά, δεν εξελίχθηκε σε σύλληψη. Αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης (15/1), οι φρουροί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

gazzetta.gr

ADVERTORIALS