Δ, Κρεμαστινός από την Κω.Δεν έθεσα βέτο για μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ του. Γ. Νικητιάδη

Δ, Κρεμαστινός από την Κω.Δεν έθεσα βέτο για μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ του. Γ. Νικητιάδη

Ιδιαιτέρως κρίσιμες χαρακτήρισε τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός σε συνέντευξη τύπου το πρωί της Δευτέρας

στην Κω, όπου επιτέθηκε τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία αποδίδοντάς τους ακραίες θέσεις, τονίζοντας παράλληλα ως αναγκαίο και εξισορροπιστικό το ρόλο του ΠΑΣΟΚ σε κάθε κυβερνητική συνεργασία.

Ο κ. Κρεμαστινός απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα αναφέρθηκε στην προσφορά του στον Τομέα Υγείας στη χώρα, ως Υπουργός επί διετία, αλλά και στα Δωδεκάνησα σε όλη την πολιτική διαδρομή του ενώ χρέωσε στο Δημήτρη Αβραμόπουλο την ευθύνη για τη μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας. Επιπλέον επανέφερε την πρότασή του για χρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας από τον «φόρο της αμαρτίας» δηλαδή φόρο επί του τζόγου.

Όσον αφορά στο Γιώργο Παπανδρέου και στη δημιουργία του ΚΙΔΗΣΟ ο κ. Κρεμαστινός χαρακτήρισε ως ιστορικό λάθος του για την παράταξη αυτό που έκανε ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος το έμαθε από την τηλεόραση. «Διαφωνώ πλήρως με το Γιώργο Παπανδρέου να κάνει κόμμα τρείς εβδομάδες πριν τις εκλογές αφαιρώντας δύναμη από το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα στάθηκε στην ιστορική σχέση του με τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος, όπως είπε, τον εισήγαγε στην πολιτική και τόνισε αυτό που είχε πει ότι ...το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται, δηλώνοντας την αντίθεσή του στην κομματική πολυδιάσπαση και στη δημιουργία προσωποπαγών κομματιδίων. Ο κ. Κρεμαστινός κάλεσε παράλληλα όλους όσοι έχουν ωφεληθεί από το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια να μη το ξεχνούν.

Σχολιάζοντας τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα ο κ. Κρεμαστινός το χαρακτήρισε ως ανανεωτικό ψηφοδέλτιο με νέους ανθρώπους και αρνήθηκε ότι έθεσε βέτο για μη συμμετοχή σε αυτό του Γιώργου Νικητιάδη, δηλώνοντας ότι ο κ. Νικητιάδης είχε διαχωρίσει τη θέση του, επέλεξε άλλο δρόμο, όχι τον σωστό όπως είπε, και δε συζητήθηκε η πιθανότητα συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο.

Όσον αφορά στη σημερινή ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε να είναι ο ρυθμιστής της μετεκλογικής κατάστασης και δήλωσε ότι η ύπαρξή του αποτελεί εγγύηση για τη χώρα ενώ για το μέλλον τόνισε πως πρέπει να οδηγηθεί σε συνέδριο ανασυγκρότησης ώστε να μετεξελιχθεί, με δημοκρατικές δομές, σε κόμμα των μελών του κατά το πρότυπο του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

ΔΗΡΑΣ 12 1 2015 Γ. Κατσάβαρος

ADVERTORIALS