O Γιάννης Ζερβός πέταξε το γάντι στo Ν.Μυλωνά.

O Γιάννης Ζερβός πέταξε το γάντι στo Ν.Μυλωνά.

Ο επικεφαλής της Δίεσης και νέος Δημοτικός Σύμβουλος, κ.Γιάννης Ζερβός, έδωσε συνέντευξη τύπου , δεχόμενος καταιγισμό ερωτήσεων στις οποίες πέρασε αμέσως, παρακάπτοντας την εισήγηση του, η οποία θα σταλεί στους δημοσιογράφους.

Ο κ.Ζερβός έκανε τον δικό του απολογισμό, σχολιάζοντας ακόμα και τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Προχώρησε όμως ένα βήμα παραπάνω, προκαλώντας τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση σε "ενορχηστρωμένο" πλάνο-παιχνίδι, σύμφωνα με τον ίδιο, κατά της Δίεσης και της δυναμικής της, που παρουσίασε κατά την ίδρυση της. Μάλιστα ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες του, ενώ ζήτησε ηθική δικαίωση για μέλη της Δίεσης που δέχονται συκοφαντίες!

Αν και ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ.Καματερό και τον κ.Μπουζιώτα για τη στήριξη τους και ορισμένων άλλων, χωρίς να αναφέρει τα ονόματα τους, έκανε λόγο για στοχοποίηση της Δίεσης από "άλλα" μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία βρίσκονται στη Συμπαράταξη Ελπίδας και γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη παράταξη δεν θα "κατέβαινε" στις Δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα προκάλεσε τα μέλη του τοπικού Σύριζα να μιλήσουν δημόσια, αλλιώς τους προειδοποίησε ότι θα μιλήσει ο ίδιος με λεπτομέρειες. Επίσης μίλησε και για τον "μέγα Xάκερ", αναφερόμενος στα τηλεφωνικά μηνύματα που φαίνεται να έφυγαν από το τηλεφωνικό νούμερο του κ.Μυλωνά, "σαμποτάροντας" εκδήλωση της Δίεσης.

Σε ερώτημα μας για το αν αυτές οι αποκαλύψεις, έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα είχε "υποσχεθεί" στο debate με τους δημοσιογράφους (Γ.Κατσάβαρο, Γ.Λιοδάκη, Ι.Κιάρη, Ζ.Κουζούκα) για αποκαλύψεις σχετικά με τον κ.Μυλωνά και τη Συμπαράταξη Ελπίδας, ο ίδιος απάντησε θετικά, αποκαλύπτωντας ότι μία μόλις ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας των ψηφοδελτίων, ο κ.Μυλωνάς του είπε (μέσω προσωπικής επαφής), πως: "θα πήγαινε σπίτι του". Λίγο αργότερα Ο κ.Ζερβός τον αποκάλεσε και μαριονέτα, ρίχνοντας και δημόσια το γάντι. (ΒΙΝΤΕΟ 17:30)

Επίσης μίλησε ακόμα και για επανίδρυση (εάν χρειαστεί) σε πολιτικό επίπεδο της Δίεσης, επαναλαμβάνοντας ότι είναι πολιτική παράταξη, η οποία για αυτόν, αναλώθηκε σε ένα παιχνίδι τριών (Σύριζα, Σ.Ελπίδας, Δίεση) με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην τους εμπιστευτεί στην κάλπη.

Ενώ τόνισε ότι για τους επόμενους 3 μήνες η παράταξη της Δίεσης θα προετοιμαστεί για την επόμενη ημέρα, με στελέχη της να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με τη μορφή "σκιώδους δημοτικής αρχής", εκφράζοντας μία δυναμική αντιπολίτευση και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Δίεσης, ενώ δεν ξέχασε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους μαθητές της Κω, που ξεκίνησαν σήμερα τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ζαχαρίας Κουζούκας

NΗΣΟΣ ΚΩΣ

nisoskos.gr

ADVERTORIALS