''Οι λόγοι που είμαι υποψήφια με τη Δίεση''.Γράφει η Μαρία Τριανταφύλλου – Ιωάννου.

''Οι λόγοι που είμαι υποψήφια με τη Δίεση''.Γράφει η Μαρία Τριανταφύλλου – Ιωάννου.

Ορμώμενη από μια ερώτηση πολίτη που έγινε στο Γιάννη Ζερβό ,υποψήφιο δήμαρχο - επικεφαλής της παράταξης # Δίεση -  , αποφάσισα να εκθέσω τις απόψεις μου , να αιτιολογήσω τη συμμετοχή μου στις φετινές τοπικές εκλογές και τη συμπόρευση μου με την #Δίεση. Ρωτήθηκε λοιπόν ο κύριος Ζερβός πως δικαιολογεί το γεγονός ότι ενώ η #Δίεση αυτοαποκαλείται «κίνηση νέων ανθρώπων» ,έχει στο ψηφοδέλτιο της μεγάλους σε ηλικία υποψηφίους.

Όταν βέβαια το μεγάλοι σε ηλικία υπονοούσε άτομα των 40+ -όπως εγώ- δεν κρατήθηκα και σχολίασα σκωπτικά ότι ακόμα κι έτσι πολύ μικρότεροι από τα 60+ και 70+ των επικεφαλής των άλλων συνδυασμών . Όμως , πέρα από την σκωπτική διάθεση μου, θέλω να τονίσω ότι συνειδητά επέλεξα να ακολουθήσω την  κίνηση ΝΕΩΝ ανθρώπων και να τους βοηθήσω όσο μπορώ γιατί πιστεύω σε αυτούς και στο όραμά τους για μια καλύτερη πόλη.

 Εμπιστεύομαι τον  ειλικρινή λόγο τους , το καθάριο βλέμμα τους και την θέληση τους να δουλέψουν για τον Δήμο μας . Και μόνο το ότι – έστω και με συμμετοχή μεγαλυτέρων όπως εγώ- κατάφεραν να κατεβάσουν συνδυασμό , είναι η πρώτη τους ΝΙΚΗ. Γιατί αποδείχθηκε ότι οι πολίτες φοβούνται το ΝΕΟ και το ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ και διαλέγουν να ακολουθούν το παλιό και το παρωχημένο που εκπροσωπείται από καρεκλοκένταυρους ολκής.

Από το δικό μου μετερίζι νιώθω υπερήφανη που έβαλα έστω κι ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα που προσπαθούν να φτιάξουν οι νέοι μας. Τους ευχαριστώ που μου έκαναν την τιμή να με συμπεριλάβουν στην προσπάθειά τους αυτή και  τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους .Γιατί ο αγώνας για κάτι καλύτερο δεν σταματάει στις 18 Μάη …τώρα απλά μπήκαν τα θεμέλια …

 

                                                      Ευχαριστώ για την φιλοξενία

                  

 

                                                   Μαρία Τριανταφύλλου – Ιωάννου

ADVERTORIALS