''Μία άλλη ματιά''.Γράφει ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος-υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη #Δίεση

''Μία άλλη ματιά''.Γράφει ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος-υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη #Δίεση

Μια άλλη ματιά.
Είμαστε το παλιρροιακό κύμα που θα ταρακουνήσει το νησί και θα διώξει την παλιά νοοτροπία του βολέματος και της στασιμότητας, είμαστε ο εγκέλαδος που έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα αυτούς που κωλυσιεργούν εις βάρος των Κώων. Ερχόμαστε να βάλουμε γερές βάσεις για το μέλλον μας και το μέλλον επόμενων γενεών, ερχόμαστε να χαράξουμε μια νέα πορεία αντίθετη αυτής που τόσα χρόνια μας οδηγούν αυτοί που διοικούν αυτόν τον τόπο τόσα χρόνια.
Το μέλλον μας ανήκει, είμαστε εδώ διεκδικώντας μια Κω καλύτερη για όλους όχι για τους λίγους, μια Κω από άκρη σε άκρη στολίδι μες στο αιγαίο πέλαγος όπως της αξίζει, όπως μας αξίζει !
Το νησί μας είναι γεμάτο από ιστορία από τους πρώτους άποικους, τους Κάρες, τους Δωριείς, τον Ιπποκράτη, τους Ρωμαίους, τα Βυζαντινά χρόνια, την Ιταλοκρατία και την Γερμανική κατοχή μέχρι και την πρόσφατη νέα ελληνική ιστορία. Άλλωστε, λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να τη ξαναζήσει σε χειρότερη εκδοχή. Σε αυτές τις εκλογές ας θυμηθούμε πρώτα τα τελευταία χρόνια τις ψεύτικες υποσχέσεις, τα ράβε ξήλωνε κάποιων για να φάνουν πως οι προκάτοχοι τους δεν παρήγαγαν έργο κτλ., ας θυμηθούμε τα μεγάλα έργα που γίνανε στα χωριά μας (δυστυχώς δεν θυμάμαι κανένα έργο τα τελευταία χρόνια στα χωριά, εσείς;), τα ρουσφέτια και μετά ας αναλογιστούμε και ας κάνουμε έναν διάλογο με τους εαυτούς μας αν πραγματικά αξίζουν την ψήφο μας και ας ψηφίσουμε με την συνείδηση μας καθαρή για το συμφέρον του τόπου και όχι το συμφέρον και την τσέπη του καθενός από εμάς.
Δυστυχώς σε αυτές τις εκλογές περά από την κουτσή Μαρία επιστρατευτήκαν η Σάρα και η Μάρα, νέοι και όχι μόνο που νομίζοντας πως συμμετέχοντας στην μεριά των "ισχυρών" θα βγουν θριαμβευτές σε έναν "πόλεμο", κερδίζοντας λίγη από την αίγλη του νικητή, ενώ στην πραγματικότητα απλά θα κάνουν την δουλειά τους και θα χαθούν στην μάχη ως στρατιωτάκια όπου με τις ψήφους που θα αποσπάσουν θα σχηματίσουν γέφυρες για την νίκη των "στρατηγών" τους πριν καταλάβουν πως όλο αυτό ήταν ένα άσχημο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους,. Θλίβομαι που άλλοι κατεβαίνουν μόνο και μόνο για την προβολή λες και οι εκλογές είναι πασαρέλα. Όσο για εμένα όποιος θέλει μπορεί να έρθει να με βρει να μιλήσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμφωνήσουμε και να διαφωνήσουμε γιατί έχουμε στις εκλογές δημοκρατία και ελευθερία λόγου, ασχέτως αν είναι σε εθνικό επίπεδο ή σε τοπικό. Την Κυριακή πρέπει να ακουστεί πραγματικά η φωνή του λαού. Να ψηφίσουμε #δίεση.
Προς όλους τους Κώους πολίτες και κατοίκους του όμορφου νησιού μας


Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος

(υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της #Δίεσης)

ADVERTORIALS