ΑΙΓΛΗ: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ!!

ΑΙΓΛΗ: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ!!

ΑΙΓΛΗ: ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ!!

Είναι γεγονός ότι «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Αυτό ίσως εξηγεί άλλη μια παράλογη και ανεκδιήγητη απόφαση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής!
Για να αποδείξουν όπως ισχυρίζονται τη διαφορά σε επίπεδο αξιών και κοινωνικής προσφοράς , των επιχειρήσεων Κοινωνικής Οικονομίας από τις συμβατικές μορφές επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα που γνωρίζαμε έως σήμερα, αποφάσισαν να παραδώσουν στο επιτυχημένο ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΠΡΟΤΥΠΟ «ΑΙΓΛΗ» , τη διαχείριση της εγκαταλειμμένης και απαξιωμένης επί των ημερών «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» βιβλιοθήκης .
Με απλά λόγια: Ο Δήμαρχος της Κω , μετά την παράνομη απόφαση της Δημοτικής αρχής να παραχωρήσει ακίνητο-φιλέτο στο κέντρο της πόλης , παραβιάζοντας κατάφορα τις αρχές της ισονομίας , της ελεύθερης οικονομίας και του υγιούς ανταγωνισμού , αποφασίζει να τους παραχωρήσει τώρα και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη , καλύπτοντας έτσι με το πέπλο της δήθεν πολιτιστικής προσφοράς , το χωρίς όρους και όρια ξεπούλημα της Δημοτικής περιουσίας σε φίλους και κολλητούς!
Κύριε Δήμαρχε
Η τοπική κοινωνία , από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την Δημοτική βιβλιοθήκη , εμπλουτίζοντάς την με δωρεές βιβλίων και με ποιοτικές εκδηλώσεις στο χώρο!
Είναι ανεπίτρεπτο , για να καλύψετε τις παρανομίες και τα ρουσφέτια σας , να καταφεύγετε σε αποφάσεις και πράξεις που μόνο ζημιά επιφέρουν και στην τοπική οικονομία , αλλά κυρίως στην κοινωνία του νησιού μας!
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

ADVERTORIALS