Mόνιμοι & εποχικοί,υπάλληλοι του Δήμου Κω δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εμφάνιση του νησιού.ΦΩΤΟ

Mόνιμοι & εποχικοί,υπάλληλοι του Δήμου Κω δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εμφάνιση του νησιού.ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση οι ελάχιστοι, μόνιμοι και εποχικοί, υπάλληλοι του Δήμου της Κω δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εμφάνιση του νησιού

Με εντατικό ρυθμό και στο περιθώριο των εργασιών της αποκομιδής των απορριμμάτων συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου της Κω οι εργασίες καθαρισμού των ρείθρων της Επαρχιακής οδού από την Κω μέχρι την Κέφαλο. Παρόλο που φέτος ο αριθμός των εργαζομένων σε σύγκριση με πέρυσι είναι μειωμένος κατά 98 εργαζόμενους η προετοιμασία της οργάνωσης της υπηρεσίας καθαριότητας και των Τεχνικών συνεργείων της πόλης και των Κοινοτήτων απέδωσε τα μέγιστα και φέτος με τις φιλότιμες προσπάθειες και την εργασία όλων των εργαζομένων. Πιο έγκαιρα από κάθε άλλη φορά η Κως ήταν προετοιμασμένη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της.

Όπως είναι γνωστό το 2012 πέραν των 58 εποχιακά εργαζομένων με 6μηνη σύμβαση εργασίας στην υπηρεσία καθαριότητας από πιστώσεις του Δήμου, προσλήφθηκαν και 98 εργαζόμενοι 5μηνης εποχιακής απασχόλησης από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας. Αντίθετα, φέτος, προσλήφθηκαν με δίμηνη σύμβαση και με πιστώσεις του Δήμου, τον Μάιο και τον Ιούνιο, 30 εργαζόμενοι και αυτές τις ημέρες προσλαμβάνονται με 6μηνη σύμβαση 58 εργαζόμενοι οι οποίοι θα ενισχύσουν τους ελάχιστους μονίμους υπαλλήλους της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

Με την ευκαιρία της αποχώρησης των 30 εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις οι δύο Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Μαραγκός και Σταμάτης Πης υπογράμμισαν την συνέπεια και την εργατικότητα τους και τους ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων των συμπατριωτών μας για την, πάνω από τις δυνάμεις τους, προσφορά τους στο νησί.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφεραν και μάλιστα εκτός του ωραρίου απασχόλησης τους στην υπηρεσία Πρασίνου η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία να φυτευτεί με πικροδάφνες ο επαρχιακός δρόμος σε όλη την έκταση του μέχρι την Κέφαλο. Το γεγονός της δενδροφύτευσης του επαρχιακού δρόμου ήδη εμφανίζει τα πρώτα καλαίσθητα δείγματα και η προσπάθεια αυτή θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια με σκοπό να γεμίσει όλος ο επαρχιακός δρόμος με τις έγχρωμες πικροδάφνες.

Στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους, οι δύο Αντιδήμαρχοι, υπενθυμίζουν και την συμμετοχή και προσφορά των περισσοτέρων συνδημοτών μας που έχουν ιδιοκτησίες παραπλεύρως του οδικού άξονα οι οποίοι συμβάλουν για την σωστή εμφάνιση και καθαριότητα των οδών, σχεδιάζοντας μάλιστα να αναδείξουν μερικά από τα εξαιρετικά παραδείγματα επιχειρηματιών που με μεράκι έχουν αναδείξει τους κόμβους στην είσοδο των καταστημάτων τους σε πραγματικό στολίδι για το νησί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ADVERTORIALS