5 προσλήψεις με σύμβαση 2 μηνών στην ΚΕΑΣ

5 προσλήψεις με σύμβαση 2 μηνών στην ΚΕΑΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης , Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω, με νέα ανακοίνωσή της, θα προβεί στην πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 2 μηνών, σύμφωνα με την 21/2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της και την υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 885, 1/4/2013 έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, για τηναντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του Τομέα Αστικής Συγκοινωνίας.

Συγκεκριμένα, θα προβεί στην πρόσληψη τριών (3) ΔΕ Οδηγών λεωφορείων και δύο (2) ΔΕ Οδηγών μίνι τρένου.

Απαραίτητα προσόντα  ανά ειδικότητα:

  • ΔΕ Οδηγών λεωφορείων - Τίτλος σπουδών, επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ’ κατηγορίας, εμπειρία τουλάχιστον 6 μηνών.
  • ΔΕ Οδηγών μίνι τρένου -  Τίτλος σπουδών, επαγγελματική άδεια οδήγησης      Δ΄+ Ε΄ κατηγορίας, εμπειρία τουλάχιστον 6 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους στο γραφείο του Τομέα Αστικής Συγκοινωνίας, επί της Βασιλέως Γεωργίου 1 (Ακταίον), το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες στο  τηλέφωνο 2242026276 κα. Μουσελίμη Βασιλική.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ

& ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΡΟΥΦΑ ΙΩΑΝΝΑ

ADVERTORIALS