Οι «πρωταθλητές» του Σεπτεμβρίου στα περιφερειακά αεροδρόμια

Οι «πρωταθλητές» του Σεπτεμβρίου στα περιφερειακά αεροδρόμια

Περισσότερες προγραμματισμένες θέσεις σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια φέρνει ο μήνας Σεπτέμβριος, συνεχίζοντας το θετικό «σερί» του καλοκαιριού, με τις μεγαλύτερες αυξήσεις να αναμένονται από τις δύο από τις καλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα στοιχεία προέρχονται από την επεξεργασία την οποία έχει πραγματοποιήσει το Sete Intelligence με βάση τις προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για την θερινή περίοδο του 2017, βάσει των στοιχείων της ΕAΣΠ (Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων - Hellenic Slot Coordination Authority) για τα όλα τα αεροδρόμια, πλην του αερολιμένα της Αθήνας. H ημερομηνία εξαγωγής των στοιχείων είναι 31/7/2017 και τα στοιχεία υπόκεινται σε διαρκείς αλλαγές αφού αποτελούν μία «φωτογραφία» κατά την στιγμή εξαγωγής τους και ως εκ τούτου, το άθροισμα των προγραμματισμένων θέσεων ενδέχεται να παρουσιάζει αποκλίσεις από μήνα σε μήνα.

Ειδικότερα, η αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων, συμπεριλαμβανομένων αυτή τη φορά και των στοιχείων του Ελ. Βενιζέλος, συνεχίζεται στο σύνολο της χώρας: Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από τα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, οι αφίξεις που κατεγράφησαν τον Ιούλιο του 2017 ήταν αυξημένες κατά +5,7% (+189 χιλ.) σε σχέση με τον Ιούλιο του 2016. Συνολικά την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου του 2017 παρατηρείται αύξηση 8,8% των διεθνών αεροπορικών αφίξεων σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια.

 Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney

ADVERTORIALS