Δείτε τι ισχύει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις στην Κω

Δείτε τι ισχύει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις στην Κω

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

     Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω σας ενημερώνει ότι μετά από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη {ΦΕΚ 1166 τεύχος Β/4-4-2017}), την περίοδο του Μαΐου δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Η οποιαδήποτε αναγγελία Εκπτώσεων (SALES), η αναγραφή ποσοστών( π.χ. -30%,-40%)   εκ μέρους των καταστημάτων απαγορεύετε  σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (άρθρο 21 ν. 4177/2013). Σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού μέχρι το 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Επίσης σας ενημερώνουμε  ότι, επιτρέπονται η προσφορές (OFFERS)  (νόμος 4177/2013 στο άρθρο του 15 παρ. 4 & 5) ,  συγκεκριμένων προϊόντων ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα (10) συνεχόμενες ημέρες, εφόσον αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα τιμή των προϊόντων (όχι ποσοστά)  σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα. 

                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                                       

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                      

 Πασχάλης  Βρακίδης                                                Δημήτριος  Κώστογλου

ADVERTORIALS