Ο Σ.ΕΠ.Ε. ΚΩ καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση- Δείτε το πρόγραμμα

Ο Σ.ΕΠ.Ε. ΚΩ καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση- Δείτε το πρόγραμμα

         

 Ο Σ.ΕΠ.Ε. ΚΩ καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12;00 π.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

12:15 - Χαιρετισμός από το Πρόεδρο και ομιλία με θέμα τον ετήσιο απολογισμό δράσεων του Συλλόγου

12:30 μμ ---- Βραβεύσεις των επιχειρήσεων που συμμετείχαν σε δράσεις του Συλλόγου κατά τη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017  - ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

12:00  - Προσέλευση διάρκεια του έτους 2016

13:00 ---- Κλήρωση για τους συμμετέχοντες στο  σεμινάριο οινογευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στο οινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου με έπαθλο τη δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα επιμόρφωσης για θέματα κρασιών.

13:15  Διάλλειμα – μπουφέ – καφέ – αποχώρηση προσκεκλημένων εκτός των μελών του  Συλλόγου που θα παραμείνουν για τη συζήτηση των θεμάτων.

13:30  Απολογισμός και ενημέρωση για τις ταμειακές κινήσεις του Συλλόγου.

13:35Συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο: Νέος υπό σύσταση φορέας Τουρισμού, εταιρείες χαμηλού κόστους, πνευματικά δικαιώματα κλπ.

14.30Λήξη συνεδρίασης

Η συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση  είναι απαραίτητη και θα μας δώσει δύναμη για καινούργιες δράσεις το 2017. Επίσης θα είναι ευκαιρία να φέρετε μαζί σας νέα μέλη που θέλουν να ενταχθούν στο σωματείο.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

Υ.Γ. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα προσφέρονται εδέσματα από μπουφέ που επιμελήθηκε η ΑΝΚΟ και ροφήματα από την εταιρεία IPANEMA τους οποίους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και βοήθεια στο Σύλλογό μας.

ADVERTORIALS