Αυτές είναι οι εταιρίες που θα εκτελούν τα δρομολόγια μεταξύ των νησιών μας. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού

Αυτές είναι οι εταιρίες που θα εκτελούν τα δρομολόγια μεταξύ των νησιών μας. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού

 Εγκρίθηκε η κατακύρωση από τον Υπουργο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών με σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας.


1 «ΝΙΣΥΡΟΣ-ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΩ» και επιστροφή, με την εκτέλεση τριών (03) δρομολογίων την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου, έναντι μισθώματος εννιακοσίων πενήντα (€ 950,00) ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο, στη νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΤΕΡΟΣ Ν.Ε., πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ πλοίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΑΝΗ Ν.Π 10556 για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2017.
 Εγκρίθηκε η κατακύρωση από τον Υπουργο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών με σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας.

2.ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και επιστροφή.

Εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2017 έναντι μισθώματος τριών χιλιάδων και οχτακοσίων ευρώ (3.800,00 €), ανά πλήρες δρομολόγιο, στη νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία Α.Ν.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ Α.Ε., πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ Ν.Καλύμνου 02,

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων της Αστυπάλαιας από και προς Κάλυμνο.

3.«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ή ΛΑΥΡΙΟ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΝΙΣΥΡΟΣ – ΤΗΛΟΣ – ΡΟΔΟΣ» και επιστροφή,

Εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2017 έναντι μισθώματος είκοσι πέντε χιλιάδων ογδόντα τεσσάρων (€ 25.084,00) ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο, στη νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία με την επωνυμία BLUE STAR FERRIES ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “BLUE STAR PAROS” Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ 10990.

4.«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ή ΛΑΥΡΙΟ– ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΛΕΡΟΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΣΥΜΗ – ΡΟΔΟΣ» και επιστροφή.

Μισθούμενο τμήμα «ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΛΕΡΟΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΣΥΜΗ – ΡΟΔΟΣ» και επιστροφή,με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2017 έναντι μισθώματος σαράντα χιλιάδων (€ 40.000,00) ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο, στη νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία με την επωνυμία BLUE STAR FERRIES ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “BLUE STAR PAROS” Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ 10990, Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων της νήσου Λειψοί από και προς Πάτμο και Λέρο.

5.«ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ – ΛΕΙΨΟΙ –ΛΕΡΟΣ – ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ – ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ» και επιστροφή

εκτέλεση δύο (02) δρομολογίων την εβδομάδα για χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2017 με υποχρέωση προσέγγισης στο Φαρμακονήσι δύο (02) φορές το μήνα, έναντι μισθώματος τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 €) ανά πλήρες δρομολόγιο, στην «A.B.P. SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY», πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ «ΑΝΝΑ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ 444,

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων των Λειψών και Αρκιών από και προς Λέρο, Πάτμο και των κατοίκων του Φαρμακονησίου και Αγαθονησίου από και προς Πάτμο και Πυθαγόρειο Σάμου, σ

6«ΠΑΤΜΟΣ –ΛΕΙΨΟΙ – ΛΕΡΟΣ» και επιστροφή,

Εκτέλεση τριών (03) δρομολογίων την εβδομάδα και ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα στην γραμμή ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ σε ανταπόκριση με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο από Πειραιά στο λιμένα Πάτμου σε πρωινή ώρα, για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2017, έναντι μισθώματος χιλίων (€ 1.000,00) ευρώ, ανά πλήρες δρομολόγιο, στους συμπλοιοκτήτες ΓΡΥΛΛΗ Ν.- ΓΡΥΛΛΗ ΧΡ., πλοιοκτήτες του Ε/Γ-Τ/Ρ ΠΑΤΜΟΣ ΣΤΑΡ Ν. Λέρου 06.

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων των Λειψών από και προς Πάτμο και Λέρο.

7.«ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥ – ΜΥΡΤΙΕΣ ή ΠΟΘΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩ»

α) «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ» και επιστροφή, με την εκτέλεση τριών (03) δρομολογίων την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου και στα δύο (02) δρομολόγια το πλοίο θα προσεγγίζει στις ΜΥΡΤΙΕΣ και σε ένα (01) δρομολόγιο στην ΠΟΘΙΑ, και

β) «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΡΟΥ – ΜΥΡΤΙΕΣ ή ΠΟΘΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩ» και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός (01) δρομολογίου την εβδομάδα τη θερινή περίοδο για το χρονικό διάστημα από 01/05/2017 έως και την 24/09/2017 (σύνολο είκοσι μία (21) εβδομάδες), έναντι μισθώματος επτακοσίων ενενήντα ευρώ (790,00 €) ανά πλήρες δρομολόγιο, στην «A.B.P. SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY», πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ «ΑΝΝΑ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ 444, για χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/2017.

ADVERTORIALS