Η Apivita βραβεύτηκε για τη δημιουργία και φροντίδα του Ιπποκράτειου Βοτανικού Κήπου στην Κω

Η Apivita βραβεύτηκε για τη  δημιουργία και φροντίδα του Ιπποκράτειου Βοτανικού Κήπου στην Κω

Για 22o έτος στη σειρά η Λέσχη Επιχειρηματικότητας  βραβεύει την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα απονέμοντας τα ιστορικά βραβεία σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών.

 Στο πλαίσιο των Βραβείων ΚΟΥΡΟΣ 2016 απονεμήθηκε επίσης τo ειδικό Βραβείο «Green Dreams» σε καινοτόμα επιχείρηση Apivita στον τομέα της πράσινης οικονομίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ GREEN DREAMS
Νίκη Κουτσιανά, πρόεδρος APIVITA

Φέτος, η APIVITA συμπληρώνει 38 χρόνια ζωής. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της σε μια εποχή που τα φυσικά καλλυντικά -και ειδικά τα ελληνικά- ήταν άγνωστα, όμως σήμερα έχει κατακτήσει μερικές από τις πλέον απαιτητικές αγορές και δραστηριοποιείται συνολικά σε 15 χώρες.
Εμπνευσμένη από τη θαυμαστή κοινωνία της μέλισσας, την πλούσια σε βιοποικιλότητα ελληνική χλωρίδα και τις διδαχές του Ιπποκράτη, η APIVITA συνδυάζει μελισσοκομικά προϊόντα όπως πρόπολη, μέλι και βασιλικό πολτό, πιστοποιημένα φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια βιολογικής καλλιέργειας, για να παράγει φυσικά - με έως και 100% φυσικές συνθέσεις- αποτελεσματικά, ολιστικά προϊόντα. Οι αξίες της αειφορίας, της καινοτομίας και του ηθικού επιχειρείν είναι βαθιά χαραγμένες στο DNA της εταιρείας. Η δημιουργία και φροντίδα του Ιπποκράτειου Βοτανικού Κήπου στην Κω, οι πρότυπες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μαρκόπουλο, αλλά και η συμμετοχή της στο σημαντικότερο ευρωπαϊκό επιστημονικό πρόγραμμα για την καινοτομία -Horizon 2020- αποτελούν έμπρακτες δεσμεύσεις αειφόρου ανάπτυξης και ποιότητας.

ADVERTORIALS