Χάος στη Βενεζουέλα: Άλλοι 12 νεκροί στη διάρκεια της νύχτας

Χάος στη Βενεζουέλα: Άλλοι 12 νεκροί στη διάρκεια της νύχτας

Συνολικά 21 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους από το ξεκίνημα των κινητοποιήσεων εναντίον του Νίκολας Μαδούρο - 13 άνθρωποι υπέστησαν ηλεκτροπληξία όταν επιχείρησαν να αρπάξουν ψωμί από φούρνο - Εκκενώθηκε νοσοκομείο μετά από επίθεση με αέριο, κινδύνευσαν πάνω από 50 παιδιά -

Σε καθεστώς απόλυτου χάους έχει περιέλθει η Βενεζουέλα μετά τα συνεχιζόμενα επεισόδια και τις συγκρούσεις μεταξύ των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας και των διαδηλωτών κατά του προέδρου Νίκολας Μαδούρο, καθώς οι αρχές ανακοίνωσαν ότι άλλα 12 άτομα σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, σε ταραχές που ακολούθησαν στους δρόμους και τις συνοικίες της πρωτεύουσας Καράκας.

Οι αρχές της Βενεζουέλας επιβεβαίωσαν τον θάνατο 12 ατόμων στη διάρκεια της νύχτας, καθώς κατά τη διάρκεια και μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις πορείες διαμαρτυρίες, μεγάλες ομάδες ατόμων θέλησαν να προβούν σε πλιάτσικο σε διάφορα καταστήματα, με συνέπεια να προκληθεί το απόλυτο χάος στη μεγάλη πόλη της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Όπως ανέφεραν επίσημες πηγές, 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα έξι τραυματίστηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης. Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από ηλεκτροπληξία, όταν θέλησαν να λεηλατήσουν έναν φούρνο, ο οποίος ήταν προστατευμένος με ηλεκτροφόρα σύρματα. Στο σημείο αυτό χτυπήθηκαν 13 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ADVERTORIALS