Την πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου του Έσπερου Κω υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κω στο δημαρχείο

Την πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου του Έσπερου Κω υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κω στο δημαρχείο

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κω υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταρά την ομάδα του Έσπερου, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου στην καλαθοσφαίριση, σε επίπεδο εφήβων.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Κω παρουσία της Εντεταλμένης Συμβούλου Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κω Διονυσίας Γιαννούλη, υποδέχθηκε την ομάδα, τα μέλη της οποίας συνεχάρη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Οι αθλητές της ομάδας, στις δηλώσεις τους, ευχαρίστησαν τους προπονητές και τη διοίκηση για τη συνεχή στήριξη, ενώ ο προπονητής κ. Δημήτρης Χατζηστέργος εξήρε το ήθος των αθλητών, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι φέτος δίνουν πανελλήνιες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο έταιρος προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Καπλανίδης συνεχάρη με τη σειρά του, τους αθλητές, τονίζοντας παράλληλα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο αθλητισμός στη ζωή των παιδιών.

O πρόεδρος του Εσπέρου, κ. Γιάννης Λαουμζής, αναφέρθηκε στη συνέπεια των αθλητών τόσο στις προπονήσεις της ομάδας όσο και στην παρακολούθηση των μαθημάτων τους στο σχολείο, ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον αγώνα που ακολουθεί στο Ηράκλειο, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο Πάρου για τα προκριματικά της 2ης φάσης του 5ου Ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Κλείνοντας η κα Διονυσία Γιαννούλη τόνισε ότι μέσα απ’ τη σκληρή δουλειά έρχονται οι επιτυχίες.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

ADVERTORIALS