Στη δωρεά απινιδωτών θα προχωρήσει το ΒΑΚΟΥΦ Κω προς τις δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών

Στη δωρεά απινιδωτών θα προχωρήσει το ΒΑΚΟΥΦ Κω προς τις δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών

Στη δωρεά 12 απινιδωτών θα προχωρήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Κτημάτων ΒΑΚΟΥΦ Κω προς τις δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

Η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ Ελβάν Κοτζαογλάν, μιλώντας στην κάμερα του kosnews24, αφού πρώτα ευχήθηκε καλό Μπαϊράμι στους Μουσουλμάνους συμπατριώτες μας, προσκάλεσε τους συμπολίτες μας στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει  το ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 9 το βράδυ  στο καφέ – μπαρ ‘‘CHILL OUT» στο Μαστιχάρι.

“Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών στις Δημοτικές Ενότητες Ηρακλειδών και Δικαίου. Στην αρχή είχαμε πει ότι θα βάλουμε απινιδωτές σε όλα τα σχολεία από το Ζηπάρι μέχρι την Κέφαλο αλλά πληροφορηθήκαμε ότι η Λέσχη Lions Κω σε συνεργασία με τον όμιλο Μήτση έχουν τοποθετήσει απινιδωτές στα σχολεία και έτσι πήραμε την απόφαση να βάλουμε απινιδωτές σε όλες τις πλατείες των χωριών. Έρχεται καλοκαίρι και θα έχουμε μεγάλη προσέλευση τουριστών και πρέπει να είμαστε κι εμείς σε ετοιμότητα αν συμβεί το οτιδήποτε.», δήλωσε η κ. Κοτζαογλάν. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ADVERTORIALS