Ο Λευτέρης Πουλιού μιλάει στο kosnews24 - ''Εφόσον προκηρυσσόταν η θέση του αρχιμουσικού στη φιλαρμονική, θα δήλωνα ενδιαφέρον''. Δείτε τη συνέντευξή του

Ο Λευτέρης Πουλιού μιλάει στο kosnews24 - ''Εφόσον προκηρυσσόταν η θέση του αρχιμουσικού στη φιλαρμονική, θα δήλωνα ενδιαφέρον''. Δείτε τη συνέντευξή του

''Δε θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία μου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Έπαιζα και χαμογελούσα''

Είναι όλα ρόδινα στον χώρο της μουσικής;  Τι πρέπει να έχει ένας μουσικός για να καταφέρει να παίξει σε μεγάλα μουσικά σχήματα; Ο Λευτέρης Πουλιού, μας υποδέχθηκε στο στούντιο του, εκεί  όπου περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας του και μας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα του βήματα στη μουσική, τη συμμετοχή του σε μεγαλα αθηναϊκά σχήματα και σε τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ μας εξιστορεί και στιγμές της καριέρας του, που τον σημάδεψαν.

Ακόμα μας αποκαλύπτει, ποια ήταν η μεγαλύτερη συνεργασία του έως τώρα, αλλά και τη στιγμή που συνόδευσε μουσικά το δικό του “είδωλο”, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, επί σκηνής.

Τέλος, απαντά και σε όσους ισχυρίζονται ότι είναι “αυτοσκοπός” του, να αναλάβει ως αρχιμουσικός της φιλαρμονικής του Δήμου Κω, μετά τη συνταξιοδότηση του πατέρα του.  

“ Καταρχάς δεν είμαστε βασιλιάδες, να πάει ο ένας πίσω από τον άλλον. Έπειτα, θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να αναλάβω αυτή τη θέση. Πρωτίστως, γιατί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα μέσα στη φιλαρμονική, οπότε για συναισθηματικούς λόγους, εφόσον και αν προκηρυχθεί θέση, θα δήλωνα ενδιαφέρον. Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι όμως, οι μουσικές μου σπουδές, η εμπειρία μου και το βιογραφικό μου, αυτομάτως με κατατάσσουν, αν όχι στην υψηλότερη, σίγουρα σε μια απο τις υψηλότερες θέσεις, για να αναλάβω ως αρχιμουσικός. Οπότε, ούτε διάδοχος θέλω να γίνω και πόσο μάλλον χαλίφης στη θέση του χαλίφη."

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Σαρηγιάννη.

ADVERTORIALS