Δείτε πως θα είναι η Νότια και η Βόρεια όψη του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Κω - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε πως θα είναι η Νότια και η Βόρεια όψη του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Κω - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέχεια της συνέντευξης του προέδρου του δικηγορικού συλλογου Κω κ. Μανώλη Χατζηάμαλλου στο kosnews24,  σχετικά με  την υπογραφή της σύμβασης για την ανοικοδόμηση του  νέου Δικαστικού Μεγάρου στην Κω, η δημοσιογραφική ομάδα μας εξασφάλισε τα σχέδια του νέου δικαστικού μεγάρου και συγκεκριμένα την Βόρεια και τη Νότια όψη του κτιρίου.

Όπως είναι γνωστό το σημείο που θα ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο της Κω είναι το οικοδομικό τετράγωνο που μέχρι σήμερα επικράτησε να λέγεται “Ψαραγορά”, μπροστά από το 4ο δημοτικό σχολείο, το οποίο μέχρι πρότινος ανήκε στο δημόσιο και μετά από πιέσεις και προσπάθειες του δικηγορικού κόσμου παραχωρήθηκε στο ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηάμαλλος δήλωσε στην Άννα Σαρηγιάννη, μεταξύ άλλων, πως πριν κατατεθούν τα σχέδια του Δικαστικού Μεγάρου, το νησί της Κω επισκέφθηκε η κα Ταβλά, αρχιτέκτονας από την εταιρεία κτιριακών υποδομών, η οποία έμεινε για μια εβδομάδα στο νησί μας, μελετώντας οικιστικά την Κω. Κατόπιν αυτής της μελέτης κατέληξε στο συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό σχέδιο. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Χατζηάμαλλου.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-22 083723.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-01-22 083730.png

ADVERTORIALS