Αγορά απινιδωτή για το Παλιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ από τη "μεγάλη οικογένεια" του Χάρη Πασσανικολάκη

Αγορά απινιδωτή για το Παλιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ από τη "μεγάλη οικογένεια" του Χάρη Πασσανικολάκη

Από τη "μεγάλη οικογένεια" του Χάρη

ΑΓΟΡΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Ο καθιερωμένος αγώνας, που διοργανώνεται από την οικογένεια του Ομίλου Αθλοπαιδιών (με πρωτοβουλία του Γ. Μανούσογλου), στη μνήμη του παράγοντα Χάρη Πασσανικολάκη, πέραν της εκδήλωσης τιμής σ' έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στον κωακό αθλητισμό, ήταν συνυφασμένος με την αναβάθμιση του παλιού γηπέδου Ανταγόρας, για το οποίο πρωτοστάτησε αφενός για τη διάσωσή του, αφετέρου για να πρασινίσει.

Εδώ και 3 χρόνια, η κωακή αθλητική κοινότητα απολαμβάνει το στολίδι, που έχει πάρει ξανά ζωή, καθώς χρησιμοποιείται για προπονήσεις κι αγώνες.

Κάθε χρόνο, η «μεγάλη οικογένεια» του Χάρη, στενή, αλλά κι η ευρεία, όλα αυτά τα "παιδιά" του που αγωνίζονταν στον ετήσιο καθιερωμένο αγώνα μνήμης, τιμώντας τη μνήμη του και το κοινωνικό του έργο, προσέφεραν - λόγω εορτών - τροφοεπιταγές μέσω της Πρόνοιας του Δήμου σε άπορους συνδημότες μας.

Ο ετήσιος καθιερωμένος αγώνας έγινε αυτή φορά μετά τις γιορτές (τη Δευτέρα 8/1/24), για 2η φορά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αθλοπαιδιών, με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και φίλων του Χάρη, που χάρηκαν το παιχνίδι και θυμήθηκαν παλιές ωραίες στιγμές.

Φέτος, η «οικογένεια» του Χάρη αποφάσισε (με την καθοδήγηση εκπροσώπων του τοπικού τμήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης) ν’ αγοράσει ένα ημιαυτόματο απινιδωτή, που θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας.

Ευχή όλων είναι να μη χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί.

ADVERTORIALS