Σοβαρό περιστατικό με Παλαιστίνιο ο οποίος επιχείρησε να φιλήσει ανήλικο συμπολίτη μας - Δικάζεται σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Κω

Σοβαρό περιστατικό με Παλαιστίνιο ο οποίος επιχείρησε να φιλήσει ανήλικο συμπολίτη μας - Δικάζεται σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Κω

Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον Παλαιστίνιο που προσπάθησε να φιλήσει ανήλικο συμπολίτη μας στο στόμα.


Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην πόλη της Κω.

Παλαιστίνιος άνδρας, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας, σταμάτησε 17χρονο συμπολίτη μας (μαθητή 3ης Λυκείου) με πρόφαση ότι χρειάζεται λεφτά με τον μαθητή, ο οποίος εκείνη τη στιγμή γυρνούσε από το φροντιστήριο, να του απαντάει ότι δεν είχε να του δώσει.

Στη συνέχεια ο Παλαιστίνιος άνδρας του όρμηξε για να τον φιλήσει στο στόμα, έχοντας βλέμμα ηδυπαθές, με τον νεαρό συμπολίτη μας να αντιδράει αμέσως και να φεύγει τρέχοντας προς το σπίτι του, με τον Παλαιστίνιο να τον ακολουθεί.

Στη συνέχεια οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία και με το αυτοκίνητο ξεκίνησαν να τον ψάχνουν στην πόλη της Κω.

Αρχικά τον εντόπισαν στην οδό Κολοκτρώνη, με τον Παλαιστίνιο άνδρα όμως να τους ξεφεύγει.

Η Ασφάλεια Κω αξιοποιώντας υλικό από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης της περιοχής κατάφερε να δει το πρόσωπο του δράστη τον οποίο εντόπισε την επόμενη ημέρα (Τρίτη 7 Μαρτίου) στην Πλατεία Ελευθερίας Κω.

Ο Δράστης συνελήφθη και οδήγηθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου  στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Κω.

ADVERTORIALS