Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ.: Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Κω

Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ.: Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Κω

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πορφυρίου 21, Κως - Τηλ/Φαξ: 2242022394 // email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // fb: @ergatiko.kentro.bsd

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ

ΠΕΜΠΤΗ 1/12/22 στις 17:30

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Κω και καλεί σωματεία της περιοχής δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, φορείς και συλλόγους να δώσουν την μάχη για να μην περάσει η πολιτική που επιλέγει τα κέρδη των λίγων, για να μην βρίσκουν την υγειά τους οι πολλοί.

Το Νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την δευτεροβάθμια Υγεία μονιμοποιεί το διαρκές έγκλημα σε βάρος της προστασίας της Υγείας του λαού.

Δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Οι ασθενείς θα αναγκαστούν να βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ οι γιατροί -χορτασμένοι πια από τα χειροκροτήματα- μπορούν να κάνουν ελεύθερα «άγρα πελατών» σε ξεχαρβαλωμένες, υποστελεχωμένες δημόσιες κατ’ όνομα δημόσιες δομές, που θα λειτουργούν ουσιαστικά ως προθάλαμος των ιδιωτικών δομών και παροχών.

Οι ασθενείς-πελάτες … «ελεύθερα» θα επιλέγουν να ζήσουν ή να πεθάνουν στις ατέλειωτες ουρές, ή να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για την υγειά τους.

Όλοι τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, υπηρετώντας με την σειρά τους και τον τρόπο τους την ίδια αντιλαϊκή-ανθυγιεινή πολιτική κατεύθυνση, έβαλαν τις ανάγκες της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας σε δεύτερη μοίρα, την ίδια ώρα που δίνουν δισεκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους και τα μεγαθήρια στον χώρο της Υγείας που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο.

Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την αθλιότητα και να γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας και της ζωής τους.

 

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ και τα σωματεία του ΑΠΑΙΤΟΥΝ:

Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το εγκληματικό νομοσχέδιο!

 

  • Για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό μας.
  • Για τη στελέχωση των δημόσιων μονάδων υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με ουσιαστικές αυξήσεις στο μισθό τους.
  • Για γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας.
  • Για να μην κλείσει, να μη συγχωνευτεί κανένα νοσοκομείο, κανένα κέντρο υγείας.
  • Για να επανα-λειτουργήσουν πλήρως στελεχωμένες όλες οι δομές.

 30/11/22

ADVERTORIALS