LIONS ΚΩ - Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο XANI, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή

LIONS ΚΩ - Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο XANI, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή

Με αφορμή τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής η λέσχη Lions Kως Ιπποκράτης σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτισμού Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών Lions Nοτίου Αιγαίου και Νήσων Θ. 117α, διοργανώνει επετειακές εκδηλώσεις μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, από σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 19:00 με τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας από το φωτογραφικό αρχείο του Πολεμικού Μουσείου.

Στα εγκαίνια παρουσία των τοπικών αρχών και συμπολιτών μας, χαιρετισμό απηύθυναν το μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού των LIONS U.117A Ειρήνη Χατζηχριστοφή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου Μπάρδος Χρήστος , ο Έπαρχος Κω - Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και η Πρόεδρος της Λέσχη Lions Κω ''Ιπποκράτης'' Νίλουφερ Τλε, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός και του συμπατριώτη μας Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννη Χρυσουλάκη.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00!

Αύριο Σάββατο 4 Ιουνίου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00 και το πρόγραμμα περιέχει:

Προβολή του ντοκιμαντέρ ''Γράμματα χωρίς παραλήπτη''
Παρουσίαση του βιβλίου '' Η Μικρασιατική εκστρατεία'' του κ. Μισαηλίδη (προλογίζει η γενική γραμματέας του ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ κυρία Ειρήνη Σαρίογλου, ενώ συμμετέχει και o Εξωραϊστικος πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού - Κω ''Θεόκριτος'')

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 η παρουσίαση του βιβλίου Μέλη & Μελέκ της συγγραφέως Βάνας Μαυρίδου από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ADVERTORIALS