Ξεσήκωσαν τον κόσμο οι χορευτές του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και οι μουσικοί, στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω

Ξεσήκωσαν τον κόσμο οι χορευτές του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και οι μουσικοί, στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω

Κέρδισαν άξια το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις τα μέλη του χορευτικού του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και οι μουσικοί: Τζανής Τζανιδάκης, Δημήτρης Παπαδωμαναλάκης, Γιώργος Χλιαουτάκης και Παναγιώτης Μαρκάκης (από την Κω, ο οποίος έπαιξε λύρα και τραγούδησε), οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας το βράδυ του Σαββάτου!

Στο πλαίσιο των διήμερων τιμητικών εκδηλώσεων για την 81η επέτειο της Μάχης της Κρήτης, που διοργάνωσαν ο ΔΟΠΑΒΣ Κω και ο Σύλλογος Κρητών Κω «Ο Τάλως», πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση, με εκτατοντάδες Κώους αλλά και επισκέπτες του νησιού μας, να απολαμβάνουν μια μουσικοχορευτική πανδαισία!

Την εκδήλωση άνοιξαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών ''Ο Τάλως'' κ. Αργυρώ Δασκαλάκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σέβη Βλάχου και ο Νίκος Δερεδάκης (ιστορικός - ερευνητής - συγγραφέας), ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις προς τους συμμετέχοντες των εκδηλώσεων.

Να σημειώσουμε ότι στην Κω βρέθηκαν 18 μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης για να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι ο Σύλλογος Κρητών Κω «Ο Τάλως» μετά από πολλά χρόνια ''ζωντάνεψε'' ξανά, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας και όχι μόνο.

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ καθώς και βίντεο με στιγμιότυπα.

DSC_7276.jpg

DSC_7309.jpg

DSC_7138.jpg

ADVERTORIALS