ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΣΔ: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας»

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΣΔ: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας»


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πορφυρίου 21, Κως - Τηλ/Φαξ: 2242022394 // email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // fb: @ergatiko.kentro.bsd

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας»

Η εργοδοσία της «Energean» εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των εργαζόμενων, απολύοντας 24 εργαζόμενους, ανάμεσα τους ολόκληρο το ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων.

Με την πρακτική εφαρμογή του νόμου-έκτρωμα Χατζηδάκη, η εργοδοσία προσπαθεί να περιορίσει και να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση και επιτίθεται στα δικαιώματα των εργαζομένων που αποκτήθηκαν μέσα από σκληρούς αγώνες!

Η καραμέλα της πανδημίας, που έχει γίνει πρόσχημα για μαζικές απολύσεις το τελευταίο διάστημα, έχει στόχο να αποκρύψει ότι η κερδοφορία των επιχειρήσεων απαιτεί στρωμένο έδαφος με τσακισμένα δικαιώματα και εντατικοποίηση της εργασίας.

Η ξεδιάντροπη και πρωτοφανής απόλυση ενός ολόκληρου εκλεγμένου οργάνου δείχνει ότι η παραμικρή οργάνωση, διεκδίκηση δικαιωμάτων και οποιαδήποτε άποψη που τα βάζει με τους όρους εργασίας συνθηκών γαλέρας, είναι αγκάθι στο μάτι της εργοδοσίας.

Απέναντι στον αυταρχισμό και την εργοδοτική τρομοκρατία απαντάμε με

ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Απαιτούμε:

  • Να ανακληθούν ΤΩΡΑ οι απολύσεις.
  • Καμία δίωξη και καμία ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων για το δικαίωμα στην δουλειά.
ADVERTORIALS