Με μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη ημέρα της διημερίδας του Εσπέρου

Με μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη ημέρα της διημερίδας του Εσπέρου

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε σήμερα η διημερίδα του Εσπέρου στον κινηματογράφο “Ορφέα” με την παρουσία ανθρώπων τόσο του αθλητικού κόσμο όσο και γονιών και αθλητών που παρακολούθησαν με τρομερή προσοχή όλη την εκδήλωση. 

Στην παρουσίαση ήταν η Καλλιόπη Δανελλάκη απ’ τον Έκφραση 97 με την βοήθεια  της εξαιρετικής κυρίας Ελευθερίας Σκέτου ( Ambassador 4EUfuture GaragErasmus Foundation) η οποία άνοιξε και την εκδήλωση.

Στην συνέχεια μίλησαν κατά σειρά ο κ. Ελευθεριάδης Γιάννης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης του Εσπέρου ενώ το δικό της μήνυμα έστειλε μέσα βίντεο η γενική διευθύντρια εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. κυρία Θέμις Χριστοφίδου.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί απ’ τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, απ’ τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, απ’ την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, απ’ τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και απ’ τον πρόεδρο του Εσπέρου, Δημήτρη Δρόσο.

Το κύριο μέρος της πρώτης ημέρας περιλάμβανε την παρουσία του αθλητικού ψυχολόγου - παιδαγωγού, Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε για την δημιουργία προγραμμάτων εμψύχωσης και προσωπικής ανάπτυξης για νεαρούς αθλητές και πραγματικά κατάφερε με μεταδοτικότητα του να καθηλώσει το κοινό που άκουγε με μεγάλο προσοχή και παράλληλα να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις και απορίες. 

Ο Δήμος Κω, τίμησε με δώρα τους προσκεκλημένους του Εσπέρου και ανανεώθηκε το ραντεβού για αύριο. 

Ρεπορτάζ Γιώργος Πίτσης

Για περισσότερα πατήστε εδώ www.giafkasports.gr 

ADVERTORIALS