Συνεχίζει στο «Βαθύ κόκκινο» η Κάλυμνος- Παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για τη Λέρο

Συνεχίζει στο «Βαθύ κόκκινο» η Κάλυμνος- Παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για τη Λέρο

Συνεχίζει στο «Βαθύ κόκκινο» η Κάλυμνος για 6η εβδομάδα- παράταση του ειδικού καθεστώτος πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για τη Λέρο- Τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 6.00 το πρωί.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, το απόγευμα της Παρασκευής 26  Μαρτίου 2021, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Καλυμνίων παραμένει στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) .

Ο κ . Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και την παράταση του ειδικού καθεστώτος πρόσθετων περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 5 Απριλίου για τη Λέρο και τη δημοτική κοινότητα Γαλατινής του δήμου Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. 

Συγκεκριμένα όπως είπε, οι περιοχές αυτές βρίσκονται και παραμένουν σε ειδικό καθεστώς πρόσθετων περιοριστικών μέτρων και σε κήρυξη έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, καθεστώς που παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Ωστόσο, από τις 29 Μαρτίου, αίρεται η αναστολή των οικοδομικών εργασιών που ισχύει αυτή τη στιγμή στη Λέρο. Δηλαδή από τη Δευτέρα θα επιτρέπονται οι οικοδομικές εργασίες στο νησί της Λέρου.

ADVERTORIALS