Ευχαριστήριες επιστολές για την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου

Ευχαριστήριες επιστολές για την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας, πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με συνδιοργανωτή το «Όλοι μαζί μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαρτίου στο κτίριο του Επαρχείου Κω-Νισύρου καθώς είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 30 φιαλών αίματος.

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου Καμπανής Ιωάννης ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Γ.Ν-Κ.Υ. Κω κ. Βασιλειάδη Σταμάτη, το Τμήμα Αιμοδοσίας, το Σύλλογο Εθελοντών αιμοδοτών Κω, τον Ερυθρό Σταυρό, όπως και το ζαχαροπλαστείο Kos Patisserie, το Εμπόριο Τροφίμων και Ποτών Κασίου Μηνάς ΙΚΕ και το βιβλιοπωλείο Έκφραση για την πολύτιμη αρωγή, την υποστήριξη και την προσφορά τους στο κάλεσμά μας.

Πρωτίστως, ο Έπαρχος ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες, η άμεση ανταπόκριση και μεγάλη προσέλευση των οποίων, απέδειξε για πολλοστή φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη, υποστηρίζοντας έμπρακτα συμπολίτες μας σε ανάγκη.

Γραφείο Τύπου


Ευχαριστήρια Επιστολή
Η Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥΚΩ και η Αιμοδοσίαευχαριστούν θερμά όσους προσήλθαν για εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Επαρχείου Κω,και συγχαίρουν για  την πρωτοβουλία τους, την    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ.
Ο  Διοικητής
Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
 
 
ADVERTORIALS