Ανακοίνωση εκ μέρους της ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ, για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού Προέδρου της ΚΤΕΛ ΚΩ ΑΕ

Ανακοίνωση εκ μέρους της ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ, για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού Προέδρου της ΚΤΕΛ ΚΩ ΑΕ

«Ανακοίνωση εκ μέρους της ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ, για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού Προέδρου της ΚΤΕΛ ΚΩ ΑΕ»

Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του αγαπητού συναδέλφου και Προέδρου του ΚΤΕΛ ΚΩ κύριου Σωτήρη Μαραγκού. Ο Πρόεδρος , η Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του για την πρόωρη απώλεια ενός άξιου συναδέλφου και έμπιστου φίλου.

Προσωπικά , από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας αισθάνθηκα τον Σωτήρη δίπλα μου με ανιδιοτέλεια και διάθεση να μεταδώσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του για το κοινό επαγγελματικό μας μετερίζι. Χαιρόταν να συνεργάζεται με νέους ανθρώπους και από τη μεριά μου στάθηκα ευγνώμων που είχαμε στενή και συχνή επικοινωνία.

Άνθρωπος ευφυής , απλός , αγαπητός και με χιούμορ μουσυμπεριφέρθηκε με συναδελφική αλληλεγγύη και πατρική στοργικότητα επιστεγάζοντας έτσι, μια αποδοτική συνεργασία στους συνεχείς αγώνες για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών και των συγκοινωνιών στα νησιά μας.

Δυναμικόςκαι δραστήριος όπως πάντα, μοιράστηκε μαζί μου το όραμα του για το μέλλον της νησιωτικότητας σε πολλά επίπεδα. Εύχομαι και ελπίζω να παραμείνουμε συνεχιστές της προσπάθειας του ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της κοινωνικής προσφοράς του στην Κω και τα Δωδεκάνησα.

ΑγαπητέΠρόεδρε και Φίλε Σωτήρη καλό ταξίδι

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κεφαλιανής γης που θα σε σκεπάσει.

Με εκτίμηση

Για το ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Εμμ. Βασιλαράκης

ADVERTORIALS