ΝΔ Κω: Αγαπημένε μας Σωτήρη καλό ταξίδι!

ΝΔ Κω: Αγαπημένε μας Σωτήρη καλό ταξίδι!

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του Αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Κω, Σωτήρη (Ευστάθιου) Μαραγκού.

Ο Σωτήρης ξεχώριζε για την εργατικότητα, την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια, το ήθος, την προθυμία, την καλοσύνη, τη συμπόνοια και την ευσπλαχνία του.

Υπήρξε πραγματικός μαχητής της Νέας Δημοκρατίας επί σειρά δεκαετιών. Υπηρέτησε το κόμμα μας με συνέπεια και ζέση από πολλές θέσεις με ύστερη τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Κω.

Βέβαια, ο Σωτήρης ήταν πρωτεργάτης των αγώνων της Νέας Δημοκρατίας ήδη από τη δεκαετία του 1970 και επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος των τοπικών οργανώσεων της Κεφάλου και του πρώην δήμου Ηρακλειδών.

Ήταν γνωστός για την απεριόριστη αγάπη του για τον τόπο του, την Κέφαλο και για το νησί της Κω.

Αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε πιστά από όλες τις βαθμίδες επί 45 σχεδόν χρόνια. Διετέλεσε κατά σειρά κοινοτικός Σύμβουλός Κεφάλου, Αντιπρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ηρακλειδών, Πρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου, Αντιδήμαρχος ενιαίου Δήμου Κω.

Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ήταν τέτοια που στις εκλογές του Μαΐου 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος, υπηρέτησε ως Πρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Φυτωρίου και τον Ιανουάριο 2021 ορίσθηκε Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου.

Σε όποιο καθήκον ανέλαβε στην πολυετή πορεία του ανταπεξήλθε με επιτυχία και με γνώμονα πάντοτε το καλό του τόπου.

Παράλληλα, ο Σωτήρης υπήρξε μία πολυσχιδής προσωπικότητα που διακρίθηκε τόσο ως επιχειρηματίας και Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Κω ΑΕ όσο και ως ηγετικό στέλεχος σωματείων και ιδιαίτερα του αγαπημένου του Νικαγόρα Κεφάλου.

Ευτύχησε με τη σύζυγό του, Ευαγγελία, να κάνουν μία όμορφη και δεμένη οικογένεια και να αποκτήσουν 2 πολύ αξιόλογα παιδιά.

Η ΔΗΜΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας δεν έχασε σήμερα απλώς τον άξιο και ικανό Αντιπρόεδρο της.

Σήμερα χάσαμε ένα κομμάτι από την οικογένειά μας, ένα στέλεχος που η πορεία του και οι συμβουλές του αποτελούσαν και θα αποτελούν πάντα πυξίδα για εμάς, ένα φίλο που με προθυμία συνέδραμε όποτε του ζητούνταν.

Πάντα θα θυμόμαστε τον «Πρόεδρο» μας με αγάπη και με χαμόγελο, όπως εκείνο το ξεχωριστό χαμόγελο που τον διέκρινε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του κεφαλιανής γης που θα τον αγκαλιάσει.

Η ΔΗΜΤΕ Κω Νέας Δημοκρατίας σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος και να κατατεθεί συμβολικό ποσό στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» στη μνήμη του.

Αγαπημένε μας Σωτήρη καλό ταξίδι!

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS