Τον αποχωρήσαντα από την Κω, Σοφολογιότατο Ιμάμη Σερίφ Σουκρή Δαμάδογλου, αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς

Τον αποχωρήσαντα από την Κω, Σοφολογιότατο Ιμάμη Σερίφ Σουκρή Δαμάδογλου, αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟ ΚΩ

Τον αποχωρήσαντα από την Κω, Σοφολογιότατο Ιμάμη Σερίφ Σουκρή Δαμάδογλου, αποχαιρέτησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, σε σημερινή επίσκεψή του στο γραφείο Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Κω στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Ιμάμη για την ενωτική στάση του στην μακρόχρονη, επί 28 έτη, παρουσία του στην Κω και τόνισε ότι η κοινωνία του νησιού μας έχει αποτιμήσει θετικά το έργο του.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς χαρακτήρισε τον Σοφολογιότατο Ιμάμη ως «ζωντανό παράδειγμα καλής συνύπαρξης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων της Κω, σε κλίμα αλληλεγγύης και αγάπης».

Επισήμανε ότι «όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλλε καθοριστικά στη συνεργασία και αλληλοβοήθεια των συμπατριωτών μας, δίχως διαχωρισμούς, ανεξαρτήτως θρησκείας, δίνοντας ο ίδιος προσωπικό παράδειγμα αλληλεγγύης στους αδύναμους».

Ο Δήμαρχος Κω αποχαιρέτησε τον Σοφολογιότατο Ιμάμη Σερίφ Σουκρή Δαμάδογλου με τις θερμότερες ευχές του για υγεία, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, τονίζοντας ότι οι συμπολίτες μας θα τον έχουν πάντα στη σκέψη τους και στην καρδιά τους, ενώ του ζήτησε να θεωρεί την Κω και ως δική του πατρίδα.

Γραφείο Τύπου

2021 03 23 Δήμαρχος επίσκεψη Ιμάμη 1.jpg

2021 03 23 Δήμαρχος επίσκεψη Ιμάμη 2.jpg

ADVERTORIALS