Σε αναλύσεις λυμάτων για τον COVID-19 θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΚ

Σε αναλύσεις λυμάτων για τον COVID-19 θα προχωρήσει η ΔΕΥΑΚ

Μέσω πιστοποιημένου εργαστηρίου θα γίνεται έλεγχος για τα ίχνη του COVID-19 στα λύματα της Κω με στόχο να εντοπίζεται εγκαίρως τυχόν αύξηση των κρουσμάτων.

Στη διενέργεια δειγματοληψιών σε ανεπεξέργαστα λύματα στις τρεις μονάδες (Κω, Πυλί & Καρδάμαινα) επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑΚ καθώς και στην εξέταση/ανάλυση των δειγμάτων αυτών για την παρουσία του νέου κορωνοϊού COVID-19, θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άρδευσης Κω.

Οι αναλύσεις των λυμάτων αναμένεται να πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες για έναν χρόνο και για αυτό τον λόγο έχει προκηρυχθεί συνοπτικός διαγωνισμός.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 19.344,00€ συμπ/νου ΦΠΑ 24% και ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

ADVERTORIALS