ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ: Δυνάμωσε το Σωματείο σου και με την ψήφο σου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ:  Δυνάμωσε το Σωματείο σου και με την ψήφο σου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ

Αρκετά πια. Πληρώσαμε πολλά δε θα πληρώσουμε ξανά.

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

 

 

Συνάδελφοι/σσες,

Εργαζόμενοι στο τουρισμό, σε ξενοδοχεία και εστιατόρια,

Μεγάλοι ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες μαζί με την κυβέρνηση μας έκαναν τη ζωή αφόρητη αυτό το καλοκαίρι. Και για όσους έπιασαν δουλειά και για όσους έμειναν εκτός.. Τώρα έχουν το θράσος να μας προειδοποιούν για έναν δύσκολο χειμώνα.

Σιγά μη νοιάζονται πως θα επιβιώσουμε εμείς... Τη δική τους τσέπη κοιτάνε. Τα κέρδη τους εξασφαλίζουν.

Όμως για να κερδίζουν αυτοί, εμείς οι εργαζόμενοι πρέπει να δουλεύουμε μέχρι τελικής πτώσης, οι μισθοί να είναι της πείνας, η ανεργία να αυξηθεί ακόμα περισσότερο και η υγεία μας να παίζεται κορόνα γράμματα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Εσύ αγκομαχάς για να βγάλεις τη μέρα, όταν από τη δούλεψή σου τα κέρδη του τουριστικού κλάδου είναι δισεκατομμύρια.

Εργαζόμενε/η στο τουρισμό

Αφού το βλέπεις ότι δεν πάει άλλο, μην περιμένεις να αλλάξει η κατάσταση από μόνη της. Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που ευθύνονται για τη χειροτέρευση των συνθηκών δουλειάς και το ξήλωμα των δικαιωμάτων μας.

Στα δύσκολα που μας λένε εργοδότες-κυβέρνηση και παρατρεχάμενοι ότι έρχονται, ετοιμάζουμε τον δικό μας αγωνιστικό παρών.

Οι μεγάλοι ξενοδόχοι θέλουν τους εργαζόμενους χωρίς συλλογική σύμβαση, με πετσοκομμένους μισθούς και δικαιώματα. Αμφισβητούν το δικαίωμα των εποχικών εργαζομένων στην επαναπρόσληψη.

Στους νόμους – κόλαση που φέρνει η κυβέρνηση, με εντολή των μεγάλων εργοδοτών για να ξηλωθεί το 8ωρο, η διαδήλωση, η συνδικαλιστική δράση και το δικαίωμα στην απεργία, εμείς οι εργαζόμενοι

Δεν το βάζουμε κάτω!

 

Η οργανωμένη απάντηση πάλης και διεκδίκησης, μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα του φόβου, της απογοήτευσης και της απομόνωσης.

Δυναμώνουμε το σωματείο, συμμετέχουμε στις εκλογές του, οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

ΤΡΙΤΗ 20/ 10

 

11:00 ΕΩΣ 19:00   ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

 

ADVERTORIALS