Συνεχίζονται οι δράσεις του Συλλόγου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - Ένας διαφορετικός Περίπατος Ζωής στις 27 Σεπτεμβρίου!

Συνεχίζονται οι δράσεις του Συλλόγου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - Ένας διαφορετικός Περίπατος Ζωής στις 27 Σεπτεμβρίου!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
 
 
Με χαρά σας πληροφορούμε ότι και φέτος θα βρείτε το περίπτερο του Συλλόγου στην παραλία της Καρδάμαινας απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε το μπλουζάκι σας καθώς και λαχνούς της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς μας.
 
Είμαστε καθημερινά ανοιχτά από τις 10.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. και 18.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ. εκτός Κυριακής.
 
Εάν είστε στην Κω και θέλετε να προμηθευτείτε το μπλουζάκι σας, στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook – Goodbye to cancer/Άντε γεια στον καρκίνο – και θα οργανώσουμε την αποστολή του.
 
Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν φέτος εξαιτίας του κορωνοϊού covid 19 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Περίπατος Ζωής, θα περπατήσουμε όμως όλοι την Κυριακή 27 του Σεπτέμβρη ,είτε μόνοι μας είτε με τα μέλη της οικογένειάς μας, φορώντας το μπλουζάκι μας και ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media έτσι ώστε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στο καρκίνο !
 
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρο αγοράς μας στο γραφείο του Συλλόγου. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς .
Σας ευχαριστούμε πολύ για και υποστήριξή σας χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους του Συλλόγου.
 
 
ADVERTORIALS